NOVAK SAVLADAO ŽIILAVOG ŠPANCA I NEPRISTOJNU PUBLIKU! Nije bilo lako danas Đoković, ALI JOŠ JEDNOM JE DOKAZAO KOLIKO VREDI! 

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Alehandra Davidoviča-Fokinu u trećem kolu Rolan Garosa rezultatom 7:6, 7:6, 6:2.

Nije Novak najbolje počeo ovaj meč. Davidovič-Fokina mu je jasno dao do znanja da nije došao u Pariz da izgubi.

Prvi je napravio Špannac napravio brejk na meču, ipak nije posustajao Novak i brzo je stigao do izjednačenja.

Gledali smo fantastičnu razmenu udaraca sa obe strane, Davidovič-Fokina ni u jednom momentu nije pokazivao respket za iskunsijeg protivnika.

Ta njegova upornost ga je dovela do novog brejka posle kojeg je poveo sa 6:5, međutim odmah mu je Novak uzvratio istom merom.

Sudbina ovog seta odlučena je u taj-brejku gde je skoncetrisaniji  bio Novak Đoković. 

U drugom setu je nastavljena borba ova tenisera, Davidovič-Fokina je na početku pokazao da nije odustao.

Odmah je napravio brejk, a Đoković je uspeo brzo da mu vrati istom merom. Ponovo je Španac oduzeo servis Novaku za 3:2, a onda je ponovo usledio Srbinov povratak.

Do novog brejka Davidovič-Fokina pri rezultatu 4:4, ali opet smo gledali identični scenario kao i u prethodnim situacijama.

Dok je bio bitku, Novak je i ratovao sa publikom čiji jedan deo je bio izričito protiv njega, a u jednom momentu mogle su se čuti i psovke našeg tenisera.

Imao je set loptu, Španac prilikom rezultata 6:5, ipak uspeo je to Đoković da spasi i odvode meč u taj-brejk.

Ništa manje nije bilo uzbudljivo u taj-brejku, prvo je vodio Novak, pa zati Fokina, ali set je ponovo otišao u Đokovićevu korist.

Prilikom slavlja našeg asa, publika je ponovo počela da negoduje, a njihov „rat“ se nastavio kada je Novak zatražio medicinski tajm-aut.

Publika je za to vreme skandirala protiv našeg asa, dok se on smejao i aplaudirao im.

Kao da je to dalo vetar u leđa Novaku, pošto je odmah pri početku trećeg seta stigao do brejka i tako je prvi stekao brejk prednosti na ovom meču.

Priliko rezulata 3:1 za Novaka, Davidovič-Fokina je imao nezgodan pad, a Novak mu je odmah pritrčao da mu pomogne.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare