Zvanično: Rešeno kakva je sudbina Lionela Mesija 

Saga oko Lionela Mesija i njegovog odlaska iz Pari Sen Žermena je „ugledala“ svoj kraj. Naime, kako je potvrdio specijalizovani fudbalski novinar Fabricio Romano, Mesi će sigurno napustiti PSŽ.

Dugo se spekulisalo oko toga kakva je sudbina Argentinca, a sada je i konačno potvrđeno da je jedan od najboljih fudbalera ikada završio svoj mandat na „Parku Prinčeva“.

Mesiju ugovor sa francuskim šampionom ističe krajem juna ove godine, a sigurno je da sve interesuje gde bi Argentinac mogao da nastavi karijeru.

Trenutno, postoji nekoliko pominjanih varijanti, a svakako da je najveća „prašina“ dignuta oko Mesijevog eventualnog povratka u Barselonu. Ipak, treba istaći i da je Al Hilal iz Saudijske Arabije, ponudio Mesiju čak 600 miliona po sezoni, što je, navodno, Leov otac Horhe prihvatio.

Ipak, pita se i sam Mesi, te nam ostaje da vidimo gde će nastaviti karijeru. Takođe, Mesijev odlazak je potvrdio i trener PSŽ-a, Kristof Galtije.

– Imao sam privielgiju da treniram najboljeg igrača u istoriji fudbala.Leo je protiv Klermona odigrao poslednju utakmicu na „Parku Prinčeva“ – rekao je Galtije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare