Jokića oduševilo pitanje novinarke iz Slovenije, tražila da razgovaraju na srpskom

Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi i dalje čekaju rivalau velikom finalu NBA lige. Denver je sa 4:0 razbio Los Anđeles Lejkerse, dok se u finalu Istok azakuvalo do tačke usijanja pošto je Boston na korak od istorijskog preokreta jer je nakon što je gubio sa 3:0 u seriji protiv Majamija došao do sedme utakmice na svom terenu.

U međuvremenu je u Denveru održana konferencija uoči velikog finala, a priliku da postavljaju pitanja su dobili i novinari širom sveta.

Kada je Jokić čuo novinarku koja se predstavila da je iz Slovenije i da će ga pitati na srpskom, nije mogao da sakrije sreću i imao je širok osmeh na licu, a onda je čuo i hvalospev na njegov račun, piše Nova.

„Nikola, pozdrav iz Slovenije, na Balkanu svi znamo koliko ste dobri, ali izgleda da tek sada sa dve MVP titule i plasmana u finale ceo svet je to shvatio, kako vi to doživljavate? I pitaću vas za našeg Vlatka Čančara, ne dobija mnogo prilike, ali kada god je dobio priliku dobro ih je koristio“ bilo je njeno pitanje.

Jokić je odgovorio skromno, u svom stilu.

„Prvo da kažem za Vlatka, kada god je dobio priliku, uvek je iskoristio i odigrao na pravi način. Dokazao je da može da igra ovde, da napravi promenu i da ekipa igra bolje kada je na terenu, što je veoma bitno ako mene pitate. Što se tiče tih MVP titula to mi ne znači mnogo, možda će mi više značiti kada završim karijeru i kada pogledam te individualne nagrade“, odgovorio je Nikola Jokić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare