Novi Sad nagradio deset policajaca koji su se u proteklom periodu istakli u radu i rešavanju krivičnih dela 

Gradonačelnik Novog Sada u Gradskoj kući uručio je nagrade policijskim službenicima koji su prilikom obavljanja svojih zadataka iskazali visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti. Ovom prilikom istakao je da su u poslednjih deset godina učinjeni ogromni pomaci kada je u pitanju stanje bezbednosti u gradu, i to ne samo uzimajući u obzir statistiku već i subjektivan osećaj građana.

Ovom prilikom gradonačelnik Đurić je istakao da je jedan od prioriteta Grada Novog Sada da nastavi da pruža podršku Policijskoj upravi u Novom Sadu jer je važno da deluju partnerski, kao jedan veliki tim u službi građana i države.

– Mi smo gotovo polumilionski grad i svakako nemili događaji se dešavaju ali vi vašim radom činite da je naš grad bezbedniji poslednjih desetak godina. Svojim zalaganjem ste doprineli da i vaša uniforma i vaša značka stvarno imaju poštovanje i od strane građana i ono što je na nama kao Gradu, a i državi, je da obezbedimo što je moguće bolje uslove za vaš rad – rekao je gradonačelnik Đurić.

Nagrade u vrednosti od 40.000 dinara svakom od deset istaknutih policajaca su im dodeljene, kako je navedeno, za akciju privođenja mladića iz Narodnih patrola sa nelegalnim oružjem polovinom februara u Sremskoj Kamenici, kao i rasvetljavanje tri slučaja teške krađe i krađe.

Nagrađeni policajci su Zoran Nevidovčić, Nemanja Nevajdić, Marko Nikolić, Miroslav Vujinović, Aleksandar Gaicki, Miloš Vekić, Marko Strahinić, Milan Abrilić, Jovo Ralaković i Nemanja Nikić.

U ime nagrađenih pripadnika Policijske uprave Novi Sad, zahvalio se Nemanja Nikić, koji je istakao da će se i u narednom periodu truditi da građani i njihova imovina budu sigurni.

Samo Novi Sad

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare