DETONACIJA! Još jedan HRVAT stiže u Real Madrid?! 

Fudbalski klub Lajpcig je spreman da pregovara o prodaji Joška Gvardiola ovog leta, ali samo ako neko ponudi najmanje 100 miliona evra, objavio je nedavno „Bild“.

Poslednjih dana hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (21), povezuje se sa madridskim Realom, a sada je o potencijalnom Gvardiolovom transferu u Španiju nešto više otkrio Santi Aouna s „Foot Mercata“.

„Real želi Gvardiola i on je i te kako zainteresovan za prelazak u madridski klub. Međutim, Joško je izuzetno skup, a dobio je mnogo ponuda, posebno iz Premier lige. Ponude su poslali Čelsi, Mančester Siti i Mančester junajted. Oni su spremni da ponude ogroman novac za njega“, tvrdi Aouna.

Ukoliko ostvari transfer od 100 miliona evra, Gvardiol bi postao najskuplji odbrambeni igrač u istoriji fudbala. Mladi Hrvat je skrenuo pažnju na sebe fenomenalnim igrama za svoj nacionalni tim na Mundijalu u Kataru i od tada ne prestaje bitka oko njega.

Trenutni rekorder je Hari Megvajer, kojeg je Mančester junajted 2019. godine od Lestera kupio za 87 miliona vera. Transfermarkt Gvardiola procenjuje na 75 miliona, a ugovor sa Lajpcigom ima do leta 2027. godine.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare