NOVI DETALJI VEZE DANIJELE I MLAĐEG BIZNISMENA: Jevrem sad sa ocem gradi zgrade, a ova BOLNA TEMA ih je spojila na prvu

Danijela Dimitrovska definitivno je prebolela svog bivšeg supruga Ognjena Amidžića i već pola godine uživa u ljubavi s Jevremom Kosnićem. I dok se o Dimitrovskoj manje-više sve zna, Jevrem do sada nije bio predmet pažnje javnosti, pa o njegovom dosadašnjem privatnom životu nema mnogo informacija.

Uspeli smo da saznamo da je novi Danijelin partner od nje mlađi šest godina. Rođen je u Sankt Galenu, pa ima i švajcarsko i srpsko državljanstvo. Igrao je za mlađe kategorije Crvene zvezde, a seniorsku karijeru je počeo u FK Rad, da bi potom prešao u FK Bežanjiu. Fudbalski put ga potom odvodi u Italiju, gde je nastupao za Ređinu, a onda se vratio i jednu sezonu igrao za Vojvodinu. Takođe, bio je i u rumunskom klubu Kluž, a karijeru je završio u Italiji u Tarantu pre tri godine, 2020.

Najveći fudbalski transfer mu je bio 300.000 evra, i to na početku, dok je u karijeri zaradio ukupno oko tri miliona evra. Pošto je okačio kopačke o klin, okrenuo se privatnom biznisu, čime se i dalje bavi. Njegova porodica je dosta imućna, njegov otac je takođe uspešni biznismen koji se godinama bavi izgradnjom zgrada. Jevrem ima i sestru, koja je ikonopisac, i slika ikone po crkvama i manastirima.

– Jevrem je dobar i miran momak. Njega javni život ne zanima preterano. Izuzetno je vezan za svoju porodicu. Njegova sestra je zajedno s nekim zajedničkim prijateljima i bila ta koja je kumovala njegovom upoznavanju s Dimitrovskom. Porodica mu živi na Senjaku i baš su imućni. Otac mu je poznati biznismen, gradi zgrade, a i on se posvetio biznisu po uzoru na oca. Dugo je bio u vezi s jednom devojkom, a raskinuli su pre njegovog upoznavanja s Danijelom. Dimitrovska je tada još uvek bila uzrujana i potresena zbog razvoda sa Ognjenom, pa su imali dosta zajedničkih tema. Upravo zahvaljujući razgovorima s njim, Danijela je sve brzo prebrodila i nastavila dalje posle teškog perioda – priča naš izvor, pa nastavlja:

Danijela Dimitrovska
foto: Printscreen

– U početku su se zaista viđali samo na prijateljskoj osnovi, ali su se ubrzo i smuvali. Na početku nisu nikom hteli da govore da su zajedno, ali kad je veza postala ozbiljna i kad se u medijima saznalo da je Ognjen u vezi s koleginicom Minom Naumović, odlučili su da se više ne kriju. Saopštili su svojim prijateljima novosti i oni su bili oduševljeni, a najviše se obradovala Jevremova sestra, koja je izuzetno vezana za brata. U poslednje vreme par se opustio. Često su izlazili zajedno, kako sami, tako i društvu s prijateljima, pa su ljudi po gradu počeli da ih viđaju. Ipak, kako nisu znali ko je on, poprilično dugo su uspeli da ovo sakriju od javnosti – završava naš izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare