ŠKALJARAC TUKAO DEVOJKU! Bežeći od policije skočio sa prvog sprata i polomio se, uhapšen u bolnici 

Saša Agović, iz Podgorice pripadnik škaljarskog klana uhapšen je zbog sumnje da je zlostavljao i tukao svoju devojku V.Đ. (23). Njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu u Podgorici određeno zadržavanje do 72 sata, zbog krivičnog dela zlostavljanje.

Kako su mediji preneli Agovića je 22. maja prijavila devojka da je tuče, maltretira i pretio joj. Policija je odmah intervenisala i stigla pred Agovićev stan, ali je on pobegao skočivši sa prvog sprata zgrade.

Iako je u prvom trenutku pobegao, Agović je ubrzo pronađen i uhapšen u podgoričkoj bolnici u koju je otišao kako bi mu se ukazala pomoć, jer je prilikom skoka polomio petu i ruku.

Inače iako ga je prijavila devojka V.Đ. ćerka poznatog crnogorskog biznismena je nakon Agovićevog hapšenja promenila ploču i tvrdila je da se sama povredila i da ga puste.

Uhapšeni Agović je pre nekoliko godina označen kao bezbednosno interesantna osoba i hapšen je i više navrata, a izdržao je i 2 godine zatvorske kazne na koju je osuđen zbog  njegove veze sa grupom Stevana Stamatovića, i učešće u planiranjima izvršenja najtežih krivičnih dela. Podsetimo Stevan Stamatović i Igor Dedović, vođe škaljarskog klana likvidirani su u januaru 2020. godine u Atini. 
UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare