OTKRIVEN MOGUĆI MOTIV PUCNJAVE NA VRAČARU: Napadač i ranjeni pripadaju suparničkim ekipama, zaratili zbog OVOGA? 

Nemanja Đ. (20), koji je uhapšen u brzoj akciji policije, samo nekoliko sati pošto je u ponedeljak uveče na Vračaru ranio dvojicu muškaraca, već je bio optužen za pokušaj ubistva, a danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu!

Prema nezvaničnim informcijama, istražitelji sumnjaju da je motiv obračuna u kom su ranjeni A. P. (26) i D. L. (21), državljanin Severne Makedonije, sukob oko trgovine narkoticima.

Imaju dosijee

– I osumnjičeni Nemanja Đ., kao i A. P. od ranije su poznati policiji. Sumnja se da je meta napada bio A. P. koji je upucan u nogu i nije životno ugrožen.Ispituje se da li je u pozadini ovog obračuna sukob dve suparničke ekipe narko-dilera – kaže izvor Kurira.

Inače, Nemanji Đ. već se sudi za pokušaj ubistva nožem, dok je A. P. bio privođen zbog različitih krivičnih dela, a na poternici je bio i u trenutku napada, i to zbog izdržavanja kazne zatvora.

Pucnjava se, podsetimo, dogodila u ponedeljak u Ulici Maksima Gorkog, ispred jednog lokala brze hrane. Napadač je najverovatije sačekao A. P., pucao u njega, a potom pokušao da pobegne. Policija je odmah pokrenula akciju „Vihor“ i lisice su mu stavljene za nepuna tri sata.

Kako je saopštio MUP, uhapšeni se sumnjiči za pokušaj ubistva i nedozvoljeno nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Kačket i naočare

– Ispalio je hice u dvojicu mladića, a potom pobegao u jednu garažu. Policija je posle tri sata potrage uspela da ga pronađe, kao i kačket, garderobu koju je nosio tokom napada, naočare i pištolj koji je pokušao da sakrije u ventilacionom otvoru u toj garaži – otkriva izvor iz istrage.

On otkriva i da su napad snimile sigurnosne kamere, koje su postavljene na okolnim objektima.

Vračar, Pucnjava
foto: Instagram Printscreen 192.rs

Svađa oko fudbala

Preživeo napad pre šest godina

A. P., koji je ranjen u butinu, prema nezvaničnim informacijama, pre šest godina preživeo je sličan napad. Na njega je tada pucano kada je izašao iz jednog balona za mali fudbal.

– Navodno, tada je svađa izbila oko fudbala. U istom delu grada, na Vračaru, on se posvađao sa jednim od igrača malog fudbala, a on ga je potom upucao – podseća sagovornik Kurira i dodaje da i A. P. u svom dosijeu ima 12 krivičnih prijava.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare