DANIJELA DIMITROVSKA IMA NOVOG DEČKA! Evo ko je on: posle razvoda od Ognjena, smuvala SPORTISTU! 

Bivša supruga Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska priznala je nedavno da je srećno zaljubljena, a sada je otkriveno i u koga.

Novi dečko Danijele Dimitrovske, kako je otkriveno je, Jevrem Kosnić nekadašnji sportista koji se bavi privatnim biznisom.

Izvor blizak njoj, otkriva kako je manekenka započela vezu sa bivšim sportistom:

– Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao… Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru –kaže izvor.

Kako je otkriveno, ova ljubav na prvi pogled traje oko šest meseci. U početku su krili da su zajedno, ali su posle nekog vremena počeli da izlaze u beogradske restorane, tako da se po prestonici već pročulo o novom paru. 

Da je sigurna u svoje emocije, pokazuje i podatak da Danijela Jevrema upoznala sa svojim prijateljima, a nedavno i sa članovima porodice. Takođe, mladi biznismen je potpuno „izgubio glavu“ za Dimitrovskom i s njom ima ozbiljne planove, potpuno siguran da je ona prava. 

Inače, novi dečko Danijele Dimitrovske se uspešno bavio sportom, a sada ima privatni biznis. Od Danijele je mlađi šest godina, što im u odnosu ne predstavlja nikakav problem, budući da je zreo muškarac sa ustaljenim i zdravim životnim stilom. Njih dvoje su nedavno bili i na prvom zajedničkom putovanju, u Atini, što se vidi i na njegovom „Instagram“ profilu. Danijela u tom periodu nije objavljivala fotografije, verovatno sa željom da svoju vezu još malo drži u tajnosti kako bi je oslobodila pritiska medija koji će sada, bez sumnje, uslediti. 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare