PREOKRET! POLICAJAC KOJI JE UBIO POZNANIKA U PRIBOJU JOŠ U BEKSTVU! Uhapšena trojica njegovih saučesnika!

Nakon ubistva Ervina Ć. (35) u Priboju osumničeni Igor A. (28) pobegao je sa lica mesta.

Od izvora bliskog istrazi saznajemo da je Igor A.,koji je pripadnik policije, imao tri pomagača u bekstvu. 

– Osumnijičenom su posle ovog događaja trojica pomogla da pobegne. Sva trojica su uhapšena i zadržana u policijskoj stanici, a za osumnjičenom Igor A. se traga – kaže naš izvor. 

Zadržana lica zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela su: N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65).

Od istog izvora saznajemo da je završena obdukcija tela Ervina Ć.  

– Konstatovano je da preminuo od krvarenja u mozgu koje izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Do pucanja je došlo usled udaraca koje je dobio – kaže naš izvor. 

Da podsetimo da je u lokalu „Strit“ u Priboju sinoć oko pomoći došlo do rasprave između Ervina Ć. koji je stajao za šankom i Igora A. Igor je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao. Odmah je pomogao, a Ervin je preminuo u pribojskoj bolnici. 

Pribojci su svi potrešeni ovim događajem. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bilo dosta ljudi. 

– Bile su tu i neke devojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu Ervinu, sve dok hitna pomoć nije došla. Igor je nestao iz lokala. Ervin je inače čovek koji se nikada u životu nije potukao – pričaju Pribojci.   

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare