PORODICA UBIJENOG OBJAVILA POTRESNU FOTOGRAFIJU: Policija traga za ubicom iz Priboja

Porodica Ervina Ć. (35), kog je u subotu uveče u kafiću u Priboju gvozdenim bokserom nasmrt pretukao policajac Igor A. (28), podelila je na društvenim mrežama potresnu fotografiju na kojoj se vidi teleo ubijenog Ervina. Nakon zločina Igor je pobegao, a policija intenzivno traga za njim.


Na fotografiji se vidi kako Ervin obučen u farmerke i kariranu košulju leži na podu sa ispruženim rukama dok mu iz glave curi krv. Nad njim stoji jedan od prijatelja koji uzalud pokušava da mu pomogne.

Prema saznanjima Informera Ervin Ć. je sedeo u bašti popularnog lokala u Priboju, zajedno sa još nekoliko prijatelja. Za susednim stolom sedeo je osumnjičeni Igor A. i njegov prijatelj, takođe policajac. U jednom trenutku, kaže naš dobro obavešten sagovornik, ničim izazvan, Igor A. je ustao i prišao stolu za kojim je sedeo Ervin Ć.

– Osumnjičeni je navodno rekao nekoliko reči Ervinu Ć., a zatim mu zadao nekoliko udaraca u glavu. Kolega osumnjičenog je tada skočio i iz sveg glasa povikao: „Stani Igore, ubi ga“, međutim osumnjičeni se nije obazirao. Na opšte zaprepašćenje prisutnih, Igor A. je udario još nekoliko puta nesrećnog mladića u glavu i telo – tvrdi izvor Informera.

Nesrećni Ervin, od zadobijenih povreda, srušio se na pod i ubrzo preminuo. 

– Igor je za to vreme mirno uzeo ključeve i mobilni telefon sa stola za kojim je sedeo, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu. Prisutni su pokušali da pomognu pretučenom muškarcu, ali on nije davao znake života. Lekarska ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo stigla na mesto zločina, samo je konstatovala Ervinovu smrti – dodaje on.

Nakon zločina policija je blokirala ceo Priboj u potrazi za osumnjičenim, međutim on je uspeo da umakne poteri.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare