21. MAJ DONOSI VAŽNE ASTROLOŠKE PROMENE Tri znaka posebno na udaru 

Može staviti naglasak na materijalne aspekte naših života, kao što su finansije, posao, imovina i sigurnost

Nakon pomračenja Meseca u Škorpiji, koje simbolizuje kraj životnog ciklusa, danas tačno u 17.53 očekuje nas Mlad Mesec u Biku. Mlad Mesec će se odigrati u zemljanom znaku Bika, koji predstavlja sigurnost i materijalne vrednosti, što znači da možemo da koristimo ovu energiju.

Za razliku od pomračenja, koje nagoveštava kraj, mlad Mesec donosi nove početke, pa treba iskoristiti ovaj trenutak. Bik je zemljani znak povezan sa čvrstim osnovama, praktičnošću, materijalnim stvarima i senzualnošću. Kada se Mlad Mesec odigra u ovom znaku, to može staviti naglasak na materijalne aspekte naših života, kao što su finansije, posao, imovina i sigurnost.

Ova pozicija mladog Meseca takođe može da poveća pažnju senzualnosti i zadovoljstva čula. Možda postoji veća potreba za udobnošću i uživanjem u fizičkim senzacijama. Ljudi su možda više fokusirani na uživanje u hrani, umetnosti, muzici ili drugim aktivnostima koje ih ispunjavaju emocionalno i senzualno.

Mlad Mesec u Biku je odličan za novac Takođe, mlad Mesec u Biku može biti povoljan period za postavljanje temelja u finansijskim stvarima. Može biti dobar trenutak za planiranje i postavljanje novčanih ciljeva, kao i za reviziju svojih finansijskih navika i stvaranje stabilne osnove za buduće bogatstvo.

Ovaj astrološki događaj takođe može staviti naglasak na praktičnost i stabilnost u drugim oblastima života. Možda ćete biti motivisani da se posvetite svojim obavezama, organizujete svoje vreme i stvorite red i ravnotežu u svom svakodnevnom životu.

Tri znka su na udaru

Mlad Mesec u Biku će povoljno uticati na Bika, Devicu i Jarca. S druge strane, znaci kao što su Škorpije, Lavovi i Vodolije neće dobro reagovati na uticaj mladog Meseca u Biku.

Škorpija

Mlad Mesec vam donosi novu fazu partnerstva. To se može odnositi i na poslovnog partnera, ali i na nemogućnost pronalaženja kompromisnog rešenja. Snažno ćete se braniti od svakog nametanja ideja.

Lav

Mlad Mesec vam donosi nova dešavanja na radnom mestu i nove pravce u vašoj karijeri. Neće vam se dopasti, ali ćete shvatiti da nešto mora da se promeni. Moguća je promena radnog mesta.

Vodolija

Mlad Mesec u Biku u četvrtoj kući donosi vam porodične događaje. Moguće je da pokušavate da rešite pitanje stana i ovaj aspekt vam može doneti novu mogućnost. Međutim, pošto je u Biku, neće proći bez komplikacija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare