SITNO! ANĐELKA PRPIĆ POKAZALA KREVETAC ZA BEBU I SVE ZBUNILA: Evo koliko je para pukla na opremanje, jedna STVAR sve mnogo zanima 

Glumica Anđelka Prpić je veoma blizu porođaja, a sada je pratiocima pokazala kako izgleda krevetac za bebu koji je smestila u spavaću sobu.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen/Instagram

Kako je krevetac bele boje i dalje ostaje nejasno kog pola je beba, a mnogi i dalje nagađaju da li je muško ili žensko.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen/Instagram

Kako Kurir saznaje, njih dvoje su opremili sobu za naslednika i za to su iskeširali oko 3.000 evra. Radovi su nedavno završeni, a pored toga, glumica je dogovorila reklamiranje određenih proizvoda za bebe.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen/Instagram

– Glumica i njen partner su manje-više završili opremanje dečje sobe. U početku će beba biti sa njima u bračnoj sobi, a svakako je i kutak za bebu završen. Morali su da plate određene radove, dok je za opremu za bebe, kolica i sve što ide uz to ugovorila kompenzaciju na Instagramu. Svi se u porodici raduju dolasku novog člana, pa će se i proslaviti kako dolikuje – rekao je izvor za Kurir.

Prinovi se najviše raduje njen sin iz prvog braka. Iako se u javnosti pojavljuje sa novim izabranikom, Anđelka izbegava da govori o tome kako se dogodilo da se rode emocije između nje i kuma njenog bivšeg muža Darija Prpića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare