DŽENIFER LOPEZ U HALJINI KOJU JE DIZAJNIRALA MELINA DŽINOVIĆ! Svetska zvezda zablistala u kreaciji Harisove supruge

Dženifer Lopez je u filmu „The Mother“ u kojem tumači glavnu ulogu, u jednoj sceni nosila haljinu naše dizajnerke Meline Džinović, supruge Harisa Džinovića.

Dženifer Lopez važi za nekog ko dosta brine o svom fizičkom izgledu, a mnogi je nazivaju i kraljicom stila. Ona se na crvenom tepihu, ali i u filmovima redovno pojavljuje u vatrenim izdanjima, a na snimanju svog najnovijeg filma „The Mother“, Dženifer je obukla možda jednu od najizazovnijih kreacija. 

Ona je nedavno privukla pažnju kada se sa suprugom Ben Aflekom pojavila na premijeri pomenutog filma u kojem ona igra glavnu ulogu. Par je tom prilikom prošetao crvenim tepihom i otvoreno razmenjivao nežnosti, a kreacija kojuje nosila Dženifer je dodatno istakla njenu vitku figuru. 

Dženifer Lopez

Dženifer je gledaocima ipak pripremila pravo iznenđenje. Ona se u jednoj sceni filma pojavljuje u uskoj haljini koja nikoga  ne ostavlja ravnodušnim. Osim što na pevačici stoji savršeno, haljina je zanimljiva iz još jednog razloga. Haljinu viđenu na Džej Lo potpisuje modni brend Hamel, dizajnerke Meline Džinović, supruge Harisa Džinovića. 

Dženifer Lopez u hajini Meline Džinović

Slavna pevačica i glumica je već u nekoliko navrata na svečanim događajima nosila Meliline kreacije, od plavozelene haljine s prorezima, uskih kreacija u boji breskve pa do bele haljine s prorezima.

Dženifer Lopez

Ovog puta Dženifer je zablistala u kreaciji puder boje, otvorenih leđa, s vezanjem oko vrata, dubokog proreza i nabrane tkanine na dnu leđa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare