BITI ILI NE BITI: Željko poslao jasnu poruku igračima pred odlučujući meč! 

Pred nama je utakmica koja znači biti ili ne biti, moramo da vratimo seriju u Beograd, poručuje trener košarkaša Partizana Željko Obradović!

Partizan sutra od 19 časova u Podgorici igra drugu utakmicu četvrtfinala ABA lige protiv Studentskog centra. Nakon startnih 0:1, crno-beli će igrati meč koji znači opstanak u takmičenju. 

Trener Partizana Željko Obradović ne okoliša, već jasno i glasno kaže da seriju moraju vratiti u Beograd.

– Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dođemo do pobede – poručio je Obradović.

Krilni centar crno-belih Zek Ledej saglasan je sa trenerom i dodaje ad je i koncentracija jako bitna. 

– Svesni smo situacije i onoga što je potrebno da uradimo u Podgorici. Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone – dodaje Ledej. 

„Parni valjak“ će večeras trenirati u Beogradu, dok u Podgoricu crno-beli stižu u večernjim časovima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare