OVO SU HOROSKOPSKI ZNACI KOJIMA JE NOVAC NAJVAŽNIJI U ŽIVOTU! Proverite ko su najveći hedonisti Zodijaka!

Ljudi rođeni u nekoliko horoskopskih znakova posebno cene materijalna dobra i ponekad troše preko svojih mogućnosti.

Bik

Rođeni pod pozitivnim uticajem Venere, Bikovi su hedonisti koji vole da ugađaju sebi. Vole da troše novac na lepe stvari i ono što doživljavaju kao dobru investiciju. Oni neće štedeti na luksuzu: priuštiće sebi večeru u dobrom restoranu i uživaće u skupocenom parfemu ili dizajnerskoj odeći.

Pripadnici ovog znaka smatraju da je u redu trošiti novac na sebe i svoja zadovoljstva.

Lav

Rođeni u znaku Lava su pravi hedonisti koji vole da se hvale. Uživaju u mnogo čemu i u materijalizmu ne vide ništa loše. Za sebe smatraju da uvek zaslužuju najbolje. 

Posebno vole da se hvale ciframa – iznosima koje su potrošili na putovanje ili kozmetički tretman. Dive se sebi i vole da impresioniraju druge.

Jarac

Ambiciozni Jarčevi usmereni su na karijeru i na poslovni uspeh. Vredni su radnici koji vole da budu nagrađeni za svoj trud. Kada je novac u pitanju, vole da ga troše, ali promućurno i obazrivo.

Nastoje da obezbede materijalnu sigurnost i ulažu novac u vredne stvari koje imaju praktičnu primenu.

Ovan

Znak koji voli da prednjači u svemu nabaviće sebi mobilni telefon poslednje generacije ili besan automobil. Potrošiće pare i na odevni komad poznatog brenda. Ovnovi vole da privlače pažnju i da uživaju u životu.

Ponekad mogu da imaju probleme zbog toga što troše i preko svojih mogućnosti. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare