SKANDALOZNO! Miljan i Filip Car se bez blama PODSMEVALI sahrani Takijevog oca, opleli i po prijateljima koji su bili na groblju! 

Maja Marinković je pre dva na kratko napustila Belu kuću, kako bi prisustvovala sahrani svog dede, koja se održala u Belom potoku. Maji su podršku pružile drugarice i pojedini bivši zadrugari, među kojima se našao i Boža Džons, koji se u međuvremenu sprijateljio sa Majinim ocem Takijem.

Maja Marinković
foto: Printskrin / You Tube

Ova informacija nije prijala Miljanu Vračeviću, koji se sinoć zajedno sa Filipom Carem podsmevao Boži, ali i Takiju. Podsetimo, Miljan je na početku „Zadruge 6“ pričao kako se družio sa Takijem, ali je posle nekoliko sukoba sa Majom počeo da ga imitira i da mu se podsmeva, što često radi.

Zadrugari
foto: Printskrin/Instagram

– Došao Boža na sahranu, nemoj zaj*bavati… Hajde Tića i ove devojke sa kojima se druži, kakav Boža… Što nije došao i Robert, da odradi jedan šado ispred groblja… Došla i Olga, okej, ali kakav Boža… Još mu ovaj (Taki) kaže: „Božo, sine, dovedi Lea“ – podsmevao se Miljan.

– Tića joj je drugarica… Samo je Robi falio: „Šišaj me za sahranu“… Koje ludilo, šta je ovo… – dodao je Car i smejao se.

– Ja večeras kad sam čuo, dobro mi nije bilo. Nikad ozbiljnija priča, nikad ozbiljniji akteri i nikad veći idioti u rijalitiju. Kad vidiš ko je ušao u rijaliti, Slađa, Neca, Peca, Anita, Miljana… – dodao je Vračević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare