Pojačan saobraćaj u Beogradu: U ovom delu grada su najveće gužve

Jutro u Beogradu osvanulo je suvo i bez padavina i to ide na ruku vozačima, ali ne i saobraćajne gužve koje se javljaju u delovima grada.

Nažalost, nešto posle 8 časova došlo je do obaranja pešaka u Francuskoj ulici, pa je saobraćaj veoma otežan, a stvoren je i zastoj u toj ulici ka Trgu Republike.

Kako kažu iz Pink taksija, veće gužve ovog jutra zabeležene su i na Autokomandi, ali i na delu auto-puta oko Autokomande i od Konjarnika prema Plavom mostu i ka Gazeli.

U ostalim delovima grada pojačan je intenzitet saobraćaja, naročito na mostovima i frekfrentnim saonraćjanicama, ali bez većih gužvi i zastoja.

S obzirom na to da se u Beogradu tokom dana očekuje jače naoblačenje, posle podne i uveče i kiša, putevi će biti veoma mokri i klizavi, zbog čega će biti neophodan povećan oprez u saobraćaju i da se vožnja prilagodi vremenskim uslovima.

Dodatni oprez biće potreban i zbog košave jakog intenziteta, pri čemu su mogući i olujni udari jugoistočnog vetra, naročito na mostovima, nadvožnjacima i na drugim kritičnim mestima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare