NOVČANI HOROSKOP ZA MAJ! 3 znaka će PLIVATI u PARAMA

Mesec maj počeo je sa retrogradnim Merkurom, a mnogi astrolozi su saglasni da zbog toga nije dobro vreme za bilo kakve novčane transakcije, a ni za pregovore. Ipak, druga polovina meseca deluje obećavajuće.

Jupiter, planera sreće, ulazi 14. maja u Bika nakon 12 godina, a pošto je ovoj planeti dobro u tom znaku, to će uticati na pbooljšanje finansijske situacije svih znakova.

Retrogradni Merkur prestaje da nas mrači 15 maja, što će se poklopiti sa Jupiterovim ulaskom u Bika, što donosi bolju planetarnu poziciju za novac.

Saznajte kako su zvezde vašem znaku naklonjene za novac tokom maja meseca:  

OVAN

Jupiter u Biku od 14. maja donosi vam srećne okolnosti kada je novac u pitanju. Imate mogućnost da zaradite posredstvom inostranstva. U svakom slučaju Jupiter će čuvati vaše polje finansija, a imaćete i zaradu na osnovu nekretnina. 

BIK

Merkur prestaje da bude retrogradan sredinom meseca, pa će vaše finansijsko stanje da se popravi. Novac koji je kasnio će da stigne od sledeće nedelje, a imaćete manje troškova. Moguće je da zbog Jupitera dobijete bolju poslovnu ponudu. 

BLIZNACI

Venera i Mars u vašem znaku donose vam dodatnu zaradu. Imate priliku da dobjete vredne poklone. Rak može da vam bude dobar partner za zaradu novca.

RAK

Sunce u Biku donosi vam zajednički projekat sa prijateljima zbog kojeg ćete dodatno da zaradite. Mars ulazi u Lava 20. maja, pa vam donosi veliki priliv novca.

LAV

Novac koji je kasnio zbog retrogradnog Merkura konačno će da stigne od 15 maja, tako da nećete morati toliko da brinete. Ipak, nećete biti zadovoljni što ne dobijate povišicu, ali ćete se boriti za bolju zaradu.

VAGA

Od 20. maja Mars ulazi u Lava, pa vam donosi novac koji ste čekali. Imali ste finansijskih problema i troškova u poslednjem periodu, a sada će to konačno da dođe na svoje mesto.  Lav će vam biti dobar partner za zaradu.

ŠKORPIJA

Jupite ulazi u Bika tako da ćete imati imati nove pregovore o visini vaše plate. Uvidećete da ćete morati da budete štedljiviji, tako da nećete biti srećni kada su u pitanju vaša primanja. Moguća je promena poslovnog partnera.

STRELAC

Saturn je u Ribama, pa može da vam donese zaradu iz kuće ili na osnovu honorarnog posla. Ipak, to je i neki novac koji se dobija na osnovu zasluga i vrednog rada.

JARAC

Pluton u Vodoliji donosi vam veću zaradu i povećanje plate. Bićete zadovoljni, ali treba da budete oprezni ako želite da podignete kredit u mesecu maju.

VODOLIJA

Saturn u Ribama donosi vam nezadovoljstvo kada je u pitanju zarada. Uvidećete da morate mnogo više da se trudite kada je u pitanju zarada. Smatraćete da više treba da zarađujete u odnosu na to koliko radite.

RIBE

Vi ste jedan od znakova koji mora da nauči kako da štedi. Saturn u Ribama radi svoje, pa se menjaju vaše navike po pitanju trošenja novca. Biće sitnijih priliva novca ali ne toliko koliko biste želeli.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare