MEĐU 6 MAKROA, ČAK 3 ŽENE?! Imaju po 40, 30 i 34 godine, a ovo je u kriminalnoj grupi bio njihov zadatak! NOVI SNIMAK HAPŠENJA

BEOGRAD – Među uhapšenom organizovanom kriminalnom grupom koja broji šest pripadnika, a koji su osumnjičeni da su vrbovali devojke za prostituciju, uhapšene su i tri žene!

Uhapšeni su J. D. (50), D. K. (64), A. S. (41), Ž. Š. (40), B. G. (30) i D. M. (34).

Sumnja se da su od septembra 2022. do maja 2023. godine, vrbovali ženske osobe da se bave prostitucijom, a potom iznajmljivali stanove na teritoriji Beograda u kojima su se one nalazile sa klijentima, saopštio je MUP.

hapšenje
foto: MUP Srbije

Prema saznanjima Blica, navodno su među šest uhapšenih čak tri žene.

Podvodili više od 10 devojaka

Osumnjičeni se terete i da su putem društvenih mreža organizovali oglašavanje prostitucije, podvodili više od 10 devojaka kojima su organizovali prevoz do klijenata.

hapšenje, Prostitucija
foto: MUP Srbije

Novac dobijen od prostitucije su, kako se sumnja, pripadnici organizovane grupe delili između sebe.

Pretresom stanova i drugih prostorija koje su oni koristili policija je pronašla 203.000 dinara, 3.200 evra, 39 mobilnih telefona, 3 laptopa, koji su, kako se sumnja, korišćeni za evidenciju o devojkama koje pružaju seksualne usluge, evidenciju o zarađenom novcu, o početku i završetku pružanja seksualne usluge korisnicima usluga.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare