MONSTRUM SA VRAČARA SE NE KAJE, STALNO PITA KAD ĆE NA SLOBODU! Dečak ubica ubeđen da „uskoro izlazi“ i postavlja zastrašujuća pitanja

Dečak ubica (13), koji je očevim pištoljem ubio osam vršnjaka i čuvara u OŠ „Vladislav Ribnikar“, ni danas, šest dana posle monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje. On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Dr Subotića, potpuno smiren i ima samo dva pitanja: „Kada izlazim odavde?“ i „Kakve su reakcije na ono što sam uradio?“.

Prema saznanjima, dečak ubica nije tražio bilo kakav kontakt, niti je tražio da vidi roditelje. 

– Nema zahteve, nije pitao ni za roditelje. Njegova jedina interesovanja su kada izlazi i kakve su reakcije na njegov čin – kaže izvor iz istrage.

Opisujući trenutno stanje u kome je dečak, sagovornik navodi da dečak ubica smatra i ponaša se kao da je pitanje trenutka kada izlazi iz Klinike, odnosno kada će biti slobodan. On čeka taj trenutak i po svemu sudeći ubeđen je da to treba da bude ovih dana.

– Drugo pitanje koje postavlja je kakav je odjek ostavio, kakve su reakcije. Šta se događa napolju i on očekuje da je popularan. Njegova očekivanja su bukvalno da će se okupiti ispod njegovog prozora i skandirati mu – pojašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, učenik sedmog razreda ne dobija ni sedative, jer je on „potpuno smiren“. Nisu mu potrebni. Tim lekara radi na utvrđivanju činjenica i stanja dečaka, koji su prethodili monstruoznom činu, ali i tokom izvršenja. On je prestao da ubija drugare iako je imao još dva šaržera municije, odnosno 34 metka. 

Podsetimo, nezapamćena tragedija u Srbiji se dogodila 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu sa očevim oružjem. On je prvo ubio čuvara škole Dragana Vlahovića i dežurne učenice, zatim je svoj pohod nastavio kroz hol škole do kabineta za istoriju. Tamo je ubio petoro vršnjaka, ranio nastavnicu istorije i još šest đaka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare