ZAVIRITE U DOM KULIĆA: Od trošne kuće u korovu do luksuzne vile u Nišu! Evo kako je Miljana investirala novac iz rijalitija!

Miljana Kulić, jedna od najpoznatnijih rijaliti učesnica, nekada je živela skromno u trošnoj kući zarasloj korovom.

Na aplikaciji „google earth“ mogu se videti fotografije Miljanine kuće od pre nekoliko godina, kada još uvek nije bila renovirana novcem iz rijalitija.

Međutim, učešćenjem u nekoliko sezona rijalitija „Zadruga“, Miljana je zaradila novac kako bi renovirala kuću i sada njene komšije u Nišu mogu samo da joj pozavide.

Miljana Kulić
foto: Printscreen YT

– Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija.

Miljana Kulić
foto: Printscreen YT

Kuća sada izgleda daleko drugačije, broji nekoliko različitih soba, ogromnu dnevnu sobu, ali i dvorište gde je posebno odvojeni deo za parkiranje i to nekoliko automobila.

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija „Zadruga“ i zbog kršenja ugovora moraće da plati 100.000 evra produkciji.

Međutim, ona se sada u spoljnom svetu provodi u kockarnici i troši novac, a nedavno je na svom Instagramu pokazala i da vreme provodi sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i sinom Željkom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare