ZA KOMAD NAKITA ODVOJILE 11.000 EVRA! One su vlasnice najskuplje „sitnice“ iz kolekcije minđuša koje su zaludele CEO SVET!

Poznate ličnosti ulažu mnogo novca u sopstveni izgled, te nije čudo kada na njima vidimo komade koje nose svetske zvezde, a koštaju čitavo bogatstvo.

Naime, nakit marke „Van Cleef & Arpels“, poznat je po svojoj paprenoj ceni koja može da varira u zavisnosti da li se radi o zlatu ili srebru, kao i da li su u pitanju dijamanti ili obično kamenje, ali jedno je sigurno, cena je i više nego nepristupačna za mnoge.

Mirka Vasiljević
foto: Kurir TV

Mirka Vasiljević je takođe poznata kao neko ko prati modu, te je uvek u skladu sa trendovima. Ona je obukla elegantnu crnu kombinaciju koju je uparila sa minđušama poznatog brenda, a o pored njihove visoke cene sve je delovalo veoma elegantno i nenapadno. Zanosna glumica je definitivno žena od stila, što je pokazala i ovaj put.

Đina Džinović
foto: Printskrin/Instagram

Đina Džinović je prava zaljubljenica u skupocene tašne i nakit. Đina je za jedan večernji izlazak odabrala decentne, ali vrlo luksuzne komade.

Naime, ona je uz sebe imala crnu torbu brenda Jacquemus, dok su joj na ušima sijale posebne minđuše koje koštaju oko 9.000 evra.

Jelena Đoković
foto: Printskrin/Instagram

Jelena Đoković poznata je po svom svedenom stilu, koji odiše elegancijom. Jelena je bila gost na Novakovom meču, a zbog jednog modnog dodatka mnoge oči su bile uprte u nju.

Jelena je obukla belu rolku, nosila je blagu šminku, ali ono što je najveću pažnju privuklo jesu minđuše prestižnog brenda u obliku deteline sa četiri lista, koje su takođe bile u neutralnim bojama, a na internetu se može videti da njihova cena iznosi 11.000 evra. Jelena poseduje više različitih minđuša pomenuog brenda, te je jasno da o njenoj kolekciji nakita mnoge žene sanjaju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare