UZNEMIRUJUĆE, U SELU KOD VLASOTINCA DO IZNEMOGLOSTI TUKAO KOBILU ČEKIĆEM: Sirota životinja nije htela ni da jede, ni da pije VIDEO

NIŠ/VLASOTINCE – U selu kod Vlasotinca muškarac je čekićem do iznemoglosti udarao svoju kobilu, a nakon užasnog nasilja izveo ju je upregnutu u kola među plastenike gde je nastavio da je tuče motkom.

Na Instagram stranici „ZooPlanetNiŠ“ ranije je objavljena informacija o stravičnom nasilju, kako i fotografije i snimak nesrećne životinje.

„Srećom su slučaj odmah prijavili očevici i nadležne institucije i udruženja su odmah reagovali. Na poziv Udruženja Zavod Pit, koje je odmah otišlo na mesto zločina, izašla je i naša ekipa. Konja je inspekcija predala Udruženju i konja smo prevezli do prihvatilišta Zoo Planeta“, navedeno je na Instagramu, prenosi Mondo.

Na društvenoj mreži je ranije napisano da je konja pregledao veterinar i da je dao adekvatnu terapiju. „Konj je i dalje u životnoj opasnosti, odbija hranu i vodu, ima ozbiljne povrede vilice, njuške, rascepanu usnu, rane ispod brade i na obrazu kao i na temenu glave, levo oko je potpuno zatvoreno. Predstoji nam duga noć kako bi konju pružili što bolju negu“, objavljeno je na Instagramu.

Na stranici „ZooPlanetNis“ nakon prve objave napisano je da se konj oseća bolje i da je životinja počela da jede.

Dobri ljudi su je nazvali Aurelija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare