OSMAN OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETAJE O STEFANU KARIĆU: Sutra idem prvi put, ne znam kako psihički podnosi!

Stefanu Kariću bivšem učesniku rijalitija „Zadruga“, određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede starleti Nataši Šaviji. Povodom cele situacije za Informer se oglasio njegov otac Osman Karić koji kaže da sutra prvi put ide sinu u posetu i veruje da mu nije lako, jer nije navikao na uslove u kojima se nalazi.

Osman kaže da stalno razmišlja o Stefanu, pa je otkrio da mu je kao roditelju izuzetno teško zbog svega što se dogodilo.

Karić je istako da se sa sinom nije čuo, ali da mu sutra po prvi put ide u posetu.

– Sa Stefanom se još uvek nisam čuo,sutra idem prvi put u posetu. Ne znam kako to sve psihički podnosi,verujem da mu nije lako s obzirom na kakve uslove je navikao kod kuće. Meni kao ocu nije nimalo lako, stalno razmišljam o njemu. Svi znamo kakvi zatvorenici mogu da budu, pa da otežaju ili nadam se olakšaju boravak u pritvoru. 

 

Osman kaže da nije imao kontakt sa Natašom, pa je istakao da nije imao neprijatnosti nakon nemilog događaja.

– Sa Natašom Šavijom nisam imao kontakt. Pitate me da li sam dobijao pretnje, ne nisam niti mislim da ja kao Stefanov otac uopšte i imam razloga da ih imam. 

Stefanov otac kaže da čeka naredno ročište i da mu je žao Nataše i njenih roditelja.

 

– Sledeće ročiste zaista ne znam kada će biti, dobio je mesec dana pritvora, a kad može biti novo ročiste ne znam. Ne bih se izjasnjavao ništa oko toka suđenja, jer je istraga još uvek u toku. Reći ću još jednom da mi je mnogo žao te devojke šta god da je istina. Žao mi je nje i njenih roditelja.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare