NASTUPA NEDELJA ASTROLOŠKIH TURBULENCIJA, SPREMITE SE: Lavove čeka more promena, Device neočekivana putovanja, za Vage je 20. maj sudbonosan, a evo šta se sprema ostalima!

Nedelja pred nama biće prepuna izazova za pripadnike mnogih horoskopskih znakova koji su i dalje pod snažnim uticajem retrogradnog Merkura, a evo kako će se to manifestovati na njihovom ličnom, poslovnom i zdravstvenom planu. 

Ovo je najdetaljniji nedeljni horoskop za period od 8. do 14. maja 2023. godine.

Ovan – Pripremni period

POSAO: Ovnovi su i dalje u sličnoj situaciji, kao i prošle nedelje, kada je posao u pitanju, ali postoje novine i planovi o kojima će razmišljati i koji su važni za naredne tri godine. Svesni ste da treba da se reorganizujete na spoljašnjem i unutrašnjem nivou i da stečeno znanje materijalizujete. Moraćete mnogo toga da promenite, a naročito stav prema sebi i drugima. Osećate da se dosta toga budi, ali nemate snage i energije da uradite sve što želite. Niste još svesni kako će sve da se realizuje, ali osećate da ste dosta sputani. Mnogi Ovnovi planiraju da pokrenu privatni biznis i to jeste pravi put. Trenutno treba da se pozabavite i praktičnim delovanjem, pa nisu isključene i neke nove ponude i pregovori. Neka priča će se pokrenuti 7. maja, a vi zapravo treba da sačekate 14, da se neke stvari obelodane, a zaista započnu od 20. maja. Moguće je da ćete biti bolje plaćeni ili dobiti neku novu funkciju u firmu, u svakom slučaju, očekujte bolje okolnosti i napredak. Sve ovo će vas dosta razdrmati, razbuditi i dati vam novi elan. Oko 9, 12. i 13. maja očekujte nove aktivnosti ili naznake da ste potrebni za neki novi projekat. Sve ovo se dešava da ne budete isuviše pasivni i shvatite da vas, ipak, čeka izlaz. Osvestićete nešto veoma značajno i pokrenuti nešto novo. Bitno je da sačekate još koji dan i nešto što je bio mikroplan aktivirate i napravite kao sjajan proizvod. Moguće je da će postojati neka usporenja, ali to bi trebalo da ignorišete.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ovnovi nisu zadovoljni načinom na koji partner razmišlja, a on doživljava da mu isuviše namećete svoj stav. Ove nedelje ćete mnogo toga prihvatiti i rešiti da ne pritiskate partnera, a da mnoge stvari uzmete u svoje ruke. Situacija će prividno biti bolja, a potrebno je da svako za sebe donese odluke i prihvati okolnosti. U suštini, ne postoji veliki problem, bar ne onaj koji može odmah da se reši. Bitno je da imate kontrolu i prihvatite sve kao trenutnu fazu. Ako imate decu, s njima vas očekuju lepi trenuci i vesti. Slobodni Ovnovi ne bi trebalo da započinju vezu, ali bi mogli da obrate pažnju na osobu koja se nalazi u njihovoj blizini i koja je nenametljiva i skromna.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problem s usporenim metabolizmom i stomakom. Mogući su problemi sa štitastom žlezdom i vratnim delom kičme. Povedite računa o ishrani.

SAVET: Prihvatite čekanje i ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas

Možda vas zanima…

Bik- Drugačiji pristup

POSAO: Dragi Bikovi, srećan rođendan! Vama je usporeniji, jednostavniji i praktičniji način funkcionisanja dosta blizak, pa će vam ovaj period odgovarati. Novine i uvide možete da očekujete na finansijskom i informacionom planu. Videćete koliko se iz nekih jednostavnih i praktičnih stvari mogu izroditi veoma važni uvidi i zapažanja koji uskoro mogu doneti dobar rezultat. Određene stvari ćete posmatrati iz drugačije perspektive, a dobićete i konkretne rezultate. Konflikti koje ste imali s ljudima koji su vam bliski u poslu će se smiriti i sve će se odvijati lakše. Shvatićete i vi, a i osobe preko puta vas da ste reagovali suviše emotivno. Novopridošle situacije će vas dosta umiriti, ali vam i dati nove ideje. Ova nedelja će biti malo intenzivnija od prethodne, ali ćete moći lagano da ispratite sva dešavanja. Obratite pažnju da u nekim momentima ne odete u krajnost i radite ono što vam je blisko. Vrlo brzo vas očekuju novine, naročito one Bikove koji se bave privatnim poslom. Imate mnogo potencijala koji će uskoro izaći na videlo. Mnogima je jasno u kom pravcu će se sve odvijati, ali svakako treba da ostanete otvoreni i da se prilagodite stvarima koji će vam se posle 20. maja otvarati. Moguće je kraće putovanje ili kontakti s rodbinom, braćom ili sestrama. Ne kupujte uređaje, telefon ili kola ove nedelje, a sačekajte i s potpisivanjem ugovora.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi neće istrčavati da sve otkriju partneru, već će ustuknuti i nadvladati način ponašanja koji su imali dosad. Kada partner bude video da ste nešto prećutali, shvatiće da je potrebno da se neke stvari promene. Steći ćete oboje nove uvide, ali biti svesni da veza treba da napreduje. Ovo je dobar momenat da se preispitate i pristupite na mirniji način razvoju događaja, a samim tim, nateraćete partnera da sam razmisli o stvarima koje vas muče i prvi započne razgovor. Slobodni Bikovi, takođe, napraviće distancu i odstupnicu od osobe koja im se dopada da bi joj dali prostora da razmisli o svemu. Partneru je jasno do čega vam je stalo i šta želite i na njemu je da kaže mišljenje i pokrene inicijativu. Oko 12. maja možete dobiti neke naznake ili odgovore.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s disajnim organima, licem i vratom. Možete biti neodlučni i zamišljeni i prolongirati razvoj događaja. Moguće su infekcije na licu ili očima.

SAVET: Istrajte u namerama, ali ne preskačite obaveze i ne kasnite

Blizanci – Na korak do akcije

POSAO: Blizanci bi ove nedelje mogli da razmišljaju o nekim dugoročnim poslovnim planovima. Još hvatate zalet i preispitujete korake koje treba da napravite, a i sve se odvija usporeno i postepeno. Ne treba da budete izričiti i zahtevate previše od ljudi jer nije vreme da se pokrećete, već, zasad, skupljate informacije. Prolazite kroz misaone i emotivne procese koji vas stavljaju u situaciju da prvo sa sobom nešto izdefinišete. Nalazite se u fazi u kojoj ste više posmatrač, registrujete neka iskustva i ne treba da povlačite radikalne poteze, ali svakog trenutka očekujete da se nešto krupno dogodi. U isto vreme ostavljaćete snažan utisak na druge i to da dobro znate šta treba da uradite u svakom trenutku. Delujete smirujuće i niko ne vidi šta se u vama zapravo dešava. Radićete skromnije stvari i prihvatiti se obaveza koje su možda i ispod vaših mogućnosti. Što se tiče materijalizacije, ovo je veoma dobar period, kad ćete ubirati plodove svoga rada. U utorak ćete imati veoma izraženu intuiciju, koja će vam govoriti da treba da budete pripremljeni na neke nove situacije i budete oprezni u komunikaciji jer postoji mogućnost greške ili nekih pogrešnih izbora. Krajem nedelje biste mogli da imate razgovor s nekim od autoriteta, ali vam se neće svideti u kom pravcu on ide, pa bi najbolje bilo da ga odložite posle 20. maja ako ste u mogućnosti. Moguće je kraće putovanje.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi mogli bi da imaju neke nesuglasice s partnerom, a moguće je da ćete se, na neki način, povući, pa će partner misliti da ste odsutni i ne slušate ga. Možda niste tako planirali, ali trenutno nemate fokus na porodična dešavanja i neko od vas nije iskren. Mogu vam se razbiti neke iluzije i možete doživeti razočarenje. Krajem nedelje će se situacija popraviti, a vaš odnos biti bliskiji. Slobodni Blizanci su imali veoma zanimljiv i spontan period, koji je sada iza njih, pa će želeti da se, na neki način, smire i skrase. Moguće je da vam je za oko zapala nežna i romantična osoba koja može da vam pruži sve što vam je u ovom periodu potrebno. Jedini problem može biti to što je ona zauzeta.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati probleme grlom, ali zabrinjavajuća može biti odsutnost i gubljenje fokusa. Ne potpisujte važna dokumenta.

SAVET: Trudite se da izvršavate obaveze na vreme jer kasnije nećete moći da ih nadoknadite

Rak – Novi projekti

POSAO: Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj razmišljate o promeni mesta boravka ili barem odlasku na put koji priželjkujete već duže vreme. Na početku nedelje fokusirani ste na nove ideje i projekte koji su podržani od nadređenih i sredinom nedelje dobićete vesti iz inostranstva u vezi s poslom koji je na čekanju, pa se sada otvara mogućnost da krenete u realizaciju. Mnogi Rakovi razmišljaju o preseljenju u inostranstvo, neki zbog posla, a neki zbog novih mogućnosti i potencijala koji tamo vide. Ovo je nedelja kada ideje uspevate da prezentujete na način koji ima i finansijski potencijal, pa vam to može biti od značaja za poslove u bliskoj budućnosti. Važno je da iskomunicirate sve što smatrate da može biti uspešno realizovano i ima perspektivu. Moguća su poslovna putovanja na koja ćete biti pozvani zbog ideja, koje će zainteresovati potencijalne ulagače i ljude koji će u vašim poslovnim predlozima prepoznati kvalitet. Imate podršku autoriteta i starijih muških osoba koja će vam biti veoma značajna i daće vam potreban vetar u leđa u trenucima sumnje. Rakovi koji razmišljaju o preseljenju moraju biti sigurni da ih u inostranstvu ne čeka finansijska neizvesnost, već pre nego što se odluče na takav korak, treba da naprave potrebne promene i obezbede sebi siguran prihod na duže staze. Na finansijskom planu novac vam dolazi lako kroz nove projekte i poslove s inostranstvom, povoljni dani za dobitak su utorak i subota.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Rakovi koji su u braku ili vezi imaju odličnu komunikaciju s partnerom i razumeju se po pitanju novina koje uvode u vezu. Od sredine nedelje počinjete da pravite ozbiljne planove s partnerom oko stvari koje su vam bitne. Rakovi koji su trenutno slobodni imaju priliku preko prijatelja da upoznaju osobu koja je mlađa od njih i po svemu neobična u odnosu na okruženje. Sredinom nedelje može vam se javiti neko iz prošlosti s pozivom da obnovite vezu i uđete u ozbiljniji odnos od onoga koji ste imali ranije.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ugrožena je glava, pa su tokom ove nedelje moguće česte glavobolje. Čuvajte se i povreda, pa, ako se bavite sportom, koristite zaštitnu opremu.

SAVET: Iskoristite nove poslovne mogućnosti

Lav – Turbulentno na poslu

POSAO: Dragi Lavovi, ove nedelje bićete izuzetno uspešni na poslovnom planu pošto vam se otvaraju nove mogućnosti i spremni ste da ih iskoristite. Početak nedelje donosi vam podršku vaših šefova u jednoj neočekivanoj situaciji koja će pokazati koliko vas ljudi cene i imaju poverenja u vaš rad. Ukoliko je na poslu situacija turbulentna i neizvesna zbog borbe za pozicije, vaš položaj neće biti ugrožen, a imaćete i jasnu podršku šefova i kolektiva. Promene koje se trenutno odvijaju donose poredak drugačiji od onog na koji ste navikli, ali kada sve prođe, biće vam jasno da je u pitanju daleko stabilniji sistem od dosadašnjeg. Iako ne volite promene i turbulencije, neke su, jednostavno, nužne da biste došli do stabilnosti i izvesnosti koja vam je potrebna. Poslovi koje držite u tajnosti mogli bi da vam se isplate u bliskoj budućnosti. Čak i ako ste nestrpljivi da krenete sa realizacijom, shvatate da nije trenutak i da je potrebno da sačekate još malo da se određene stvari poslože. Partnerski poslovi trenutno ne daju očekivane rezultate, ali i na tom planu dolazi do promena koje su nužne da bi stvari mogle da funkcionišu. Na finansijskom planu trenutno ne želite da drugi ljudi znaju sve izvore vaših prihoda i trudite se da redukujete informacije koje se tiču novca. Novac vam stiže kroz poslove koje imate s drugim ljudima, ali i preko mlađih saradnika.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Lavovi koji su u braku ili vezi imaju potrebu da razreše neke nedoumice iz prošlosti i ne postoji način da odustanu od toga pošto je u pitanju nešto što dolazi iz dubine njihovog bića. Ako su postojale određene sumnje ili nepoverenje, sada želite da razgovarate o tome i saznate istinu. Neki pripadnici znaka mogu ući u paralelnu vezu s osobom koju poznaju ili je bila deo njihove prošlosti. Lavovi koji su trenutno sami imaju tendenciju da razviju platonski odnos s mlađom osobom koju su upoznali preko posla, a krajem nedelje u vaš život može ponovo ući neko iz prošlosti koga dobro poznajete i prema kome ste gajili duboke emocije. Imate želju da budete u stabilnom odnosu koji će trajati, pa vam je zato najlakše da se okrenete osobama koje poznajete i od kojih znate šta da očekujete.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu u određenim trenucima osećate tegobe kojima ne znate uzrok, pa sve pripisujete psihosomatici.

SAVET: Nekada je lepo sačuvati nešto samo za sebe

Devica – Saradnja s inostranstvom

POSAO: Drage Device, spremite se za neočekivana putovanja, ali i značajne intelektualne uvide koji će vam stići u vidu bleska o nekim pitanjima koja su vam životno važna. Početak nedelje Devicama donosi vesti iz inostranstva, pa će možda biti potrebno da spakuju kofere i krenu na neplaniran put. Neke stvari postaju vam kristalno jasne, pa nećete više imati dilemu kako da nastupite. Sredinom nedelje dolazi do stabilizacije jednog projekta, koji će trajati u dugo i ima veze s inostranstvom. Možda ćete pokrenuti novi posao s nekim od ženskih prijatelja ili ćete praviti detaljne poslovne planove za neki projekat u budućnosti. Ovo je nedelja u kojoj možete ugovoriti značajne poslove i upustiti se u važna finansijski isplativa partnerstva. Zato nemojte odbijati saradnju i poslove koji vam se nude ove nedelje pošto će se ispostaviti važnijim nego što mislite. Imate potencijal da sada započnete projekte koji će vam doneti dugoročnu stabilnost na svim poljima, a naročito finansijskom. U tome će veliku ulogu odigrati osobe koje dolaze iz inostranstva. Na finansijskom planu važan je kraj nedelje i poslovi koji će u tada biti započeti. Priliv novca kroz poslove iz inostranstva, ali i kroz jedno dugoročno partnerstvo.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivan život, Device koje su u braku ili vezi planiraju s partnerom putovanje koje će biti značajno i lepo za njihov odnos. Želite da razbijete neke ustaljene obrasce funkcionisanja i odnosu date jedan kvalitetniji ton, a koji će ujedno uneti više stabilnosti, a partner vas u tome podržava. S druge strane, ukoliko ste u vezi već duži period, možda je došlo vreme da stupite u brak. Device koje su slobodne imaju šansu da započnu vezu s osobom koja dolazi iz inostranstva, a koju su upoznale preko prijatelja ili je u pitanje neko koga su do sada smatrali prijateljem. U pitanju je veza koja ima sve potencijale da traje i donese važna iskustva kroz koja ćete sazreti na potpuno nov način. Ovo je važno iskustvo koje ćete svakako dugo pamtiti.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi s probavom i varenjem, kao i zadržavanje vode u organizmu.

SAVET: Budite okrenuti novim poslovnim iskustvima i negujte saradnju

Vaga- Odbrana kvaliteta

POSAO: Vage su prepoznale neke praktične vrednosti, ali ne treba da popustite u svojim namerama sve do 20. maja. Bićete na visini zadatka i odgovorna osoba za projekat ili posao koji je vama dodeljen. Bićete poštovani, ali ćete morati i da pritiskate druge koji bi mogli da pokvare pravac koji ste gradili u prethodnom periodu. Sve to se dešava da biste postavili stabilnost i doneli promene koje ipak moraju da prođu neke procese. U isto vreme ćete se kolebati, nešto vam neće biti jasno i možda ćete biti u prilici da zatražite pomoć. To vam u jednom momentu može biti dragoceno, ali i sami možete da dođete do rešenja, samo isuviše sumnjate u sebe. U svakom slučaju, prepoznaćete koji je dobar savet i koji treba da prihvatite, a koji ne, šta je prioritet i kako treba da nastavite. Koncentrišite se ako se ovih dana bavite papirima ili imate neke važne razgovore da ne biste propustili neke važne stvari. Krajem nedelje ćete dobiti potvrdu da ste na dobrom pravcu i videćete neke rezultate, koji mogu biti i finansijski. Imaćete više samopouzdanja, ali ćete i 12. i 13. morati da se suočite s nekim malim problemima ili neko može da vam postavi pitanje na koji nemate odgovor. Ne podižite kredit ove nedelje i ne pozajmljujte novac, već za tako nešto sačekajte period posle 20. maja.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage će dobiti više snage, energije i potencijala da učvrste odnose. Mogu postojati neka nerazumevanja, naročito ako se radi o finansijama, pa možete da prenaglite i reagujete burnije. Trudite se da budete prijatniji i ako se ne slažete s njegovim mišljenjem i onda ne mora da dođe do sukoba. Iako je vaše mišljenje konstruktivno, nekome može zasmetati vaš ton, a vama može zasmetati činjenica da nemate podršku i što je tražite na silu. Probajte detaljnije i laganije da date objašnjenje. Slobodne Vage mogle bi da prodube odnos sa osobom koju su upoznale na putu ili dolazi iz poslovnog okruženja. Imaćete potrebu da se stabilizujete, ali ćete želeti da se unapred osigurate, što nikako nije moguće. Moraćete da eksperimentišete i promenite pravac u nekom momentu jer će doći do promene plana.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom zbog povećane nervoze i napetosti.

SAVET: Ne dozvolite da vas poremete iznenadne promene, one su deo plana univerzuma

Škorpija – Novi kvalitet

POSAO: Škorpije i na kratkoročnom i na dugoročnom planu imaju protočnu energiju, što znači da sve što rade ide u dobrom pravcu, samo je važno da isprate ono što im se nameće. Pomerate granice i otvarate novo poglavlje na poslovnom planu. Razbijate strahove i predrasude i izlazite iz nekih stereotipa koji su već sada prevaziđeni. Moguće je da prolazite i kroz neku tišinu i razmišljate da izađete iz nekog projekta ili posla. Neke kolege bi mogle da vas osude da ste sebi dali previše za pravo da na neke stvari utičete ili ih menjate, ali znaju da, kada nešto odlučite, ne odustajete od toga. Vi se ne služite prevarom ili umirivanjem situacije, već nazivate stvari pravim imenom, iako neki imaju strah od vaših razmišljanja i odluka. Svesni ste da su promene neminovne i da je potrebno da se razvijate i širite vidike, a i ne morate da trpite neku atmosferu i pritisak. Budi vam se avanturistički i istraživački duh i znatiželja za nečim novim. Neke Škorpije bi mogle da imaju saradnju s inostranstvom ili nekim stranim firmama, a neke očekuje poslovno putovanje. Oko 12. maja ćete imati ozbiljan, ali i težak razgovor, gde bi neke granice mogle da se razbiju. Možete raditi nešto gratis da biste kasnije osetili benefite ili dobili reklamu.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi imaju posebnu snagu i pronicljivost u partnerskim odnosima, pa će u raznim situacijama uspeti da uspostave balans i budu korak ispred. Imate osećaj kada i šta treba da kažete i odbarete način i momenat, pa čak i kada se radi o partneru i njegovim poslovnim potezima. Nećete dozvoliti da partner izbegne da se suoči s nekim problemima i ne izađe lako iz njih kada vidite mogućnost. Bićete ogromna podrška i oslonac što će se pokazati tek nakon 20. maja. Slobodne Škorpije bi mogle da dobiju naklonost i simpatije osobe kojoj su, na neki način, pomogle, bile joj mentor ili rešile neki važan problem. Pomoći ćete toj osobi da prevaziđe neke strahove, ali bi moglo i da se izrodi nešto više od poštovanja. Moguće je da se radi o nekome ko je povezan s inostranstvom ili ste se upoznali na putu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nemate većih problema. Možete mnogo toga da sprečite i predupredite.

SAVET: Ne treba nikome da se pravdate za svoje postupke

Strelac – Transformacije

POSAO: Strelčevi ni ove nedelje neće imati velike promene, ali mogu doživeti neko razočaranje, pre svega u sebe. Smetaće vam mešanje nekih ljudi u posao koji radite, a još više će vam smetati što ne možete da obavljate posao kako želite. Sve to će vas činiti bezvoljnim, pa vam obaveze mogu pasti teže nego obično. Zato je vreme za transformaciju i ozbiljne i radikalne promene. Ništa ne treba da bude naglo, već u sporijem ritmu, naročito do 20. maja. Imate važne poslovne odluke na dugoročnom planu, ali, pre svega, treba da shvatite da ne treba da udovoljavate drugima, već sledite unutrašnji impuls. Ovo je faza koja ima dubinu i značajnu suštinu i da biste mogli da se ispoljite na drugačiji način. Izmeštate se iz vašeg uobičajenog funkcionisanja i na taj način tražite rešenje trenutnog nezadovoljstva. Kako nedelja bude odmicala, osoba koja vas je potcenjivala će shvatiti važnost vašeg rada iako ništa niste promenili. Strelčevi koji se bave privatnim biznisom će morati se adaptiraju na tržište i uvedu neke promene. Moraćete da budete strpljivi da biste imali rezultat i povedete računa o međuljudskim odnosima. Kvalitet i vrednosti će naglo skočiti i izbiti u prvi plan krajem ovog meseca i početkom sledećeg. Oko 9. maja ćete pokazati promene u pristupu poslovanju i kada se radi o ličnom odnosu i praktičnom delovanju.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi prolaze kroz dosta snažna osećanja. Iz svega toga može da proistekne nezadovoljstvo zbog partnerovih komentara i mišljenja, što može izazvati veoma burne reakcije kod vas. Dešava vam se ono što niste očekivali i sve se odvija u suprotnom smeru. Osećate da radite sve da biste tehnički održali odnos i da ste vi ta osoba koja je podređena partneru i bližnjima. Ne osećate se previše aktivno i mnogo toga radite preko volje, što će vas dodatno nervirati ili ćete se previše povući. To nije dobro, potrebno je da održavate interakciju s partnerom da ne bi došlo do još većeg jaza između vas. Slobodni Strelčevi bi mogli imati pojačane emocije i strast prema osobi koju su upoznali u skorije vreme. Međutim, može vam se činiti da se vi više trudite i tako će biti sve do 16. maja, kada će se situacija potpuno preokrenuti. Budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Kad je u pitanju zdravlje, trebalo bi da obratite pažnju na signale koje vam telo šalje. Ne ignorišite simptome i obavezno posetite lekara. Moguće su i intervencije, povrede, infekcije i nagnječenje. Reagujte pravovremeno.

SAVET: Nemojte da spuštate kriterijume

Jarac – Kreativnost na delu

POSAO: Dragi Jarčevi, ovo je nedelja u kojoj će za vas najvažnije reči biti: deca, ljubav i kreativnost, a posebno mesto zauzeće i komunikacija. Početak nedelje na poslovnom planu donosi kreativna rešenja koja će vas izbaciti u prvi plan i tako ćete privući pažnju šefova i drugih ljudi od autoriteta. Sredinom nedelje postoji mogućnost da zaključite posao koji će vam doneti dugotrajne i ozbiljnije projekte. Uspevate da iskomunicirate sa svima koji su vam u poslovnom smislu važni, pa će vas ljudi shvatiti baš onako kako i želite. Krajem nedelje možete dobiti ponudu za važno partnerstvo, a ukoliko se bavite privatnim poslom, vrlo je moguće da će se ukazati potreba za zapošljavanjem novih saradnika. Birajte mlađe ljude koji su fleksibilni, dobro organizovani i kreativni jer samo uz takvu podršku vaš posao može napredovati. Krajem nedelje vodite ozbiljne pregovore u vezi s partnerskim poslom koji vam može znatno poboljšati finansijsku situaciju, što rezultira dodatnim angažovanjem, koje daje rezultate. Imate sposobnost da ljude s kojima razgovarate ubedite snagom argumenata, racionalnim objašnjenjima i bez imalo subjektivnosti. Na finansijskom planu novac vam dolazi preko partnerskih poslova i kratkoročnih poslova, od kojih će neki da prerastu u dugoročne i stabilne izvore prihoda.

LJUBAV: Kada su u pitanju emocije, Jarčevi koji su u braku ili vezi potpuno su zaneti decom ili željom da se ostvare kao roditelji. Partner vas u potpunosti podržava i daje vam svu potrebnu pažnju i ljubav, koja čini da tokom ovog perioda blistate. Povešće se i neke ozbiljne teme koje zahtevaju zajednički pristup problemu. Jarčevi koji su trenutno slobodni mogu u restoranu ili kafiću upoznati mlađu osobu koja će ih fascinirani lepotom i senzualnošću. Biće kratkih susreta i avantura koje lako mogu prerasti u ozbiljne veze, a da to i ne primetite. Krajem nedelje do vas može stići vest o osobi iz prošlosti koja vas može, iz nekog razloga, raznežiti, pa ćete poželeti da obnovite kontakt i podsetite se starih vremena.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, možete imati probleme s bubrezima i mokraćnim kanalima.

SAVET: Iskoristite ovaj period za ljubav i bližnje i nemojte zanemariti kreativnu stranu

Vodolija – Uspeh u realizaciji

POSAO: Drage Vodolije, ove nedelje bićete okrenuti poslovnim obavezama i ostvarenju planova na kojima ste dugo radili. Početak nedelje biće značajan za Vodolije koje se bave privatnim poslom pošto će doći do određenih promena i reorganizacije u funkcionisanju. Vašim saradnicima može delovati da prenagljujete s određenim odlukama, ali vama je jasno da ste odabrali pravi trenutak. Sredinom nedelje počinjete s realizacijom posla koji ste odlagali zbog toga što vam je bilo potrebno duže vreme za pripremu. Sada je odličan trenutak da pređete na dela i finiširate svoj plan. Ovo je nedelja u kojoj imate dobar odnos s kolegama na poslu i dobro se snalazite u izvršavanju svakodnevnih poslova i obaveza. Atmosfera na poslu je pozitivna i rasterećena, pa bez obzira na količinu posla koji obavljate ne osećate stres i napetost. Lakoća s kojom radite stvari ne znači i neozbiljnost, što će se očitavati u rezultatima koje postižete. Možda će nekome sa strane to delovati kao splet povoljnih okolnosti, ali vi znate da je sve rezultat dugog i istrajnost rada. Na finansijskom planu konačno počinjete da osećate stabilnost i izvesnost prihoda, što opet nije posledica srećnih okolnosti već vašeg dugotrajnog zalaganja i truda. Povoljni dan za novac je sam kraj nedelje, kada će najveće poboljšanje osetiti Vodolije koje se bave privatnim poslom.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Vodolije koje su u braku ili vezi osećaju poboljšanje u svakodnevnom funkcionisanju s partnerom. Bolje se razumete po mnogim pitanjima koja se tiču vaše svakodnevice i zajedničke rutine i to se stabilno odražava na vaš unutrašnji svet. Takav odnos s partnerom pomaže vam da se usredsredite na neke svoje planove koji su vam važni. Vodolije koje su trenutno slobodne imaju mogućnost da nađu ljubav na svom radnom mestu ili na nekom od mesta koje posećuju svakodnevno. Ovo je onaj period u godini kada izgledate lepo i sebi i drugima, osećate se bolje nego inače i privlačite dosta pažnje u svakodnevnim interakcijama s ljudima. Otvoreniji ste nego inače, pa ljubav lako može ušetati u vašu svakodnevicu i postati deo vašeg okruženja.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu potrebno je da provedete računa o ishrani više nego inače pošto problemi mogu nastati s varenjem i crevima.

SAVET: Uživajte u svakodnevici i poslovnim uspesima

Ribe – Osećaj pripadnosti

POSAO: Drage Ribe, ovo je nedelja u kojoj će se kod vas dosta toga bazirati na komunikaciji i saradnji s bliskim ljudima u koje imate najviše poverenja. Početak nedelje donosi vam jedan razgovor, koji baš i niste očekivali i koji na vas može delovati u početku uznemirujuće, a zatim potpuno otrežnjujuće. Imaćete iznenadan uvid u određenu situaciju koji će vam pomoći da stvari sagledate u pravom svetlu. Na poslovnom planu izvestan je kraći put, a moguće je i potpisivanje ugovora koji će vam doneti jednu veliku promenu u poslovnom funkcionisanju. Sredinom nedelje imaćete dosta susreta i sastanaka gde ćete pokazati svoju zrelost, sposobnost razumevanja i veštinu komunikacije. Pokazaćete da ste dorasli zadatku i sve kratkoročne poslove i obaveze koji zahtevaju brzo delovanje rešavaćete posvećeno i odgovorno, što vam može doneti određene benefite u budućnosti. Ako želite da menjate nešto u poslu, da napredujete ili pređete na drugo radno mesto, sada će i vašim nadređenima postati jasno da ste sazreli za važnije pozicije, koje zahtevaju veću odgovornost. Primetićete u ovom periodu da vas se mnogo ljudi obraća za pomoć i traži od vas odgovore, kao da intuitivno osećaju da imate znanje i mudrost koji vode do pravih rešenja. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz mnoge srećne okolnosti, što ćete najviše osetiti krajem nedelje. Sve što radite bude adekvatno i nagrađeno, pa nemate razloga za nezadovoljstvo.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi imaju pred sobom period ispunjen razumevanjem i ljubavlju. Odličan odnos s decom, a pripadnicima znaka koji žele da se ostvare u ulozi roditelja ovo bi mogao da bude pravi trenutak. I pored ozbiljnosti i odgovornosti koju osećate u drugim sferama, u emotivnom odnosu ste rasterećeni i dajete se 100%. Ribe koje su trenutno slobodne zrače jednom posebnom vrstom harizme i unutrašnje ljubavi koja privlači druge ljude i daje vam osećaj prihvaćenosti. Bez obzira na to da li ćete započeti s nekim emotivni odnos ili ne, osećate se voljeno, prihvaćeno i ispunjeno i to vam daje jedan poseban doživljaj sebe, koji želite da zadržite i u budućnosti.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, obratite pažnju na učestale aritmije i bolove u ramenima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare