MUKA MI JE, DOSTA JE: Ivana Vuleta reagovala na užasne fotografije koje su zgrozile Srbiju

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta žestoko je reagovala zbog fotografija koje su zgrozile korisnike društvenih mreža u Srbiji.

Udruženje za zaštitu životinja podelilo je užasne fotografije na kojima se vidi kobila koju je vlasnik u Vlasotincu mučio i prebijao.

Jedna od najboljih svetskih atletičarki i višestruka šampionka u skoku u dalj, iskazala je svoje nezadovoljstvo porukom na svom Instagram profilu.

„Muka mi je od ovakvih vesti, muka mi je od vremena u kojem živimo, muka mi je na šta smo se kao čovečanstvo srozali, muka mi je od okretanja glave, tihe patnje, bespomoći, tolerisanja umobolnih dela. Dosta je!“, napisala je Ivana Vuleta.

Ivana Vuleta, kobila
foto: Screenshot/Instagram

Kako su preneli mediji, čovek je kobilu udarac čekićem, a zatim je nastavio da je udara i motkom nakon što ju je upregao u kola.

„Srećom su slučaj odmah prijavili očevici i nadležne institucije i udruženja su odmah reagovali. Na poziv Udruženja Zavod Pit, koje je odmah otišlo na mesto zločina, izašla je i naša ekipa. Konja je inspekcija predala Udruženju i konja smo prevezli do prihvatilišta Zoo Planeta“, navodi se u objavi organizacije „ZooPlanetNiš“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare