KARLEUŠA OPOMENUTA: Preti joj GAŠENJE naloga?


Pevačica je na svojim Instagram storijima iznosila različite stvove o tragediji koja je pogodila Srbiju i celo stanovništvo dovela do suza. 

Poslednji stori se odnosio na počinioca K.K (14) koji je u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ koji je ubio čuvara i osmoro svojih vršnjaka. Pored toga je ranio šestoro. 

– Uvek sam bila za slobodu govora i medija, ali ovakva sloboda je vređanje zdravog razuma, vređanje ubijene dece i vređanje čitave Srbije. Ko bre da se vrati u škole? Masovni ubica? Šta da rade sa njim, da ga izgrde i stave u ćošak? Sram vas bilo, bre! Pucao je deci u glavu. Ciljao je u glavu i srce i nije promašivao. Isplanirano, hladno i mirno. Dete? – deo je Karleušine objave na pomenutoj društvenoj mreže

Ipak, za ovakav potez je opomenuta: 

– Stori u kom pišem da se protivim vraćanju malog i svirepog ubice roditeljima i u školu, Instagram je uklonio uz obrazloženje da krši pravilnik njihove zajednice o govoru mržnje. Dobila sam i upozorenje da će mi nalog biti trajno uklonjen sa platforme ukoliko ponovim isto – napisala je JK.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare