„TVOJ ODLAZAK U PRITVOR ZA MENE JE PAKAO“ Nakon oglašavanja Stefanovog advokata, odmah odreagovao i Osman Karić!

Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede starleti Nataši Šaviji.

Tim povodom se oglasio Karićev advokat, Karadarević koji je kratko izjavio:

– Moj klijent je izneo detaljnu odbranu, ali zbog osetljivosti predmeta i istrage koja je u toku ne mogu da iznosim detalje. U ovom trenutku se prikupljaju svi mogući dokazi. S obzirom na to da se radi o pritvorskom predmetu nadam se da će oštećena u najkraćem mogućem roku dati izjavu – poručio je Goran Karadarević.

Osman Karić, na svom Instagram profilu odmah je reagovao i poslao emotivnu poruku svom sinu.

– Tvoj put u tamu, ostavio je kod kuće majku ti samu. I mene si sine, u srce takao, Tvoj odlazak u pritvor za mene je pakao… Volimo te Kristina i ja – napisao je Karić.

Osman Karić
foto: Printskrin/Instagram

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare