TRAGIČNA SUDBINA JEDNE OD ŽRTAVA MASAKRA Pre 10 godina traktor PREŠAO PREKO NJEGA: „Čupali ga da preživi, a sad ovako da NASTRADA“

Psihoterapeut Marija Milenković, koja je inače tetka ubijenog N.S. kaže za Kurir da je ovo tragedija kakva se ne pamti.

– Kako ovih dana apelujemo da se promeni svest, a evo šta nam se sad desilo. Ovo što se nama danas dešava, ovo je terorizam i smak sveta! On (ubijeni N.S., prim. aut) je na pikniku sa devojkom, družio se i neko ga je ubio. Njegova devojka je i dalje životno ugrožena. Ono što je moj vapaj, unazad kroz svoju profesiju shvaćeni da budu prihvaćeni da mi odrasli brinemo o njima. Niko nije mogao da spreči da pomahnitalog manijaka da ubije svu našu decu – kaže tetka ubijenog i dodaje:

– Za dva dana imamo 16 mrtve dece, ovo je presedan ovo su veliki i crni dani za Srbiju.

Ona je dalje rekla i da bi uskoro trebalo da dopreme telo u porodični dom gde su svi van sebe nakon tragedije.

– Nemanja je 2013. godine imao veliku saobraćajnu nesreću kada je traktor prešao preko njega i tada smo ga bukvalno čupali da preživi, a sad da ovako nastrada. Jezivo – kaže naš sagovornik.

Kako nam dalje navodi tetka ubijenog mladića, ona je rekla da je njegova rođena sestra uspela da preživi napad.

– Njegova rođena sestra je vozila neke drugarice kako bi se one pozdravile sa drugarima koji su roštiljali kod spomenika. Kaže da je došla baš u trenutku kad je došao ubica sa puškom i rekao im „lezite dole, sve ću vas pobijem“ ali je ona uspela da izbegne metak – rekla je potresnim glasom i dodala:

– Taj zločin se dogodio na nekih 500 metara od kuće. Nosila sam ga na rukama a sad ga nema.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare