Smenjena direktorka škole u kojoj je Kristijan Golubović snimao spot Crnog Ceraka

Inspekcija Ministarstva prosvete utvrdila je da je u radu direktorke OŠ „Đura Jakšić“, na Kanarevom Brdu, Tamare Jelić, došlo do propusta. Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izveštajem inspekcije i da se direktorka razreši dužnosti, navodi N1.

Inspekcija Ministarsta poslala je danas dopis školi, u kome se navodi da je došlo do propusta u radu direktorke OŠ „Đura Jakšić“, Tamare Jelić, kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi Crni Cerak i Kristijanu Goluboviću, za potrebe snimanje spota.

Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izveštajem inspekcije i da direktorka ove škole bude razrešena. Ona ima rok od 5 dana da se izjasni o ovom izveštaju.

Podsećamo, 20. aprila pojavio se snimak na društvenim mrežama gde se vidi da su osuđivani kriminalac Kristijan Golubović i grupa Crni Cerak u učionici ove škole. Nakon što su roditelji učenika ove škole iskazali nezadovoljstvo zbog ovog događaja, direktorka škole izjavila je da ona nije znala da će se u školi pojaviti Kristijan Golubović, i da je prostorije škole unajmila grupi Crni Cerak na molbu glumice Srne Lango.

Takođe, nezadovoljni roditelji su već dve nedelje ispred škole protestovali, a juče su organizovali veliki skup, kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog navedenog događaja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare