BILA SAM ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA, MALTRETIRALI SU ME U ŠKOLI, A EVO KAKO SAM SE SVETILA! Jovana Jeremić za Informer TV o masakru u školi na Vračaru!

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić gostovala je u Informerovom podkastu gde je pričala o nezapamćenom masakru u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru. Ona kaže da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

– Svakog dana sam išla u odeljenje kao da idem na streljanje. Išli smo na takmičenje, ćerka direktora škole je takođe bila, njoj je dodat poen, ja sam tražila reviziju testa i zbog toga sam ja bila đak generacije, a ne ona. Kada sam se vratila u Ljig nastao je haos – rekla je Jeremić. 

Ona kaže da je tada došao direktor škole i rekao joj da je najgori šljam.

– Ja sam mnogo plakala. Nakon toga javili su mi da prvi put u istoriji škole „Sava Kerković“ neće biti izabran đak generacije. Oni su jednu mladost bacili u kantu za smeće. Dok su druge devojčice imale momke, ja sam držala knjigu – kaže voditeljka.

Jeremićka kaže da su je drugari iz odeljenja stravično vređali u Osnovnoj školi. 

– Štreberu, mala… Svašta su mi govorili jer sam bila jako sitna i tek sam ušla u pubertet u Srednjoj školi. Moj najveći teror je došao u Srednjoj školi. Oni su nastavili da me maltretiraju. Nije im bilo jasno kako jedna kafandžijska ćerka može da bude toliko dobra.

Voditeljka kaže, govoreći o stravičnom masakru i onome što je učinio Kosta K. (13) u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, da se ona nije svetila nasiljem, već znanjem.

– Ja sam zacrtala da ću biti najbolja, osvajala sam nagrade na takmičenjima iz srpskog. Čak sam za jednog dečaka koji me je maltretirao sakupljala pomoć kada mu je bila potrebna – kaže Jeremić.

Zašto je nastao njen kompleks, u čemu je našla izduvni ventil od nasilja koje je preživela i šta kaže o stravičnom zločinu u školi na Vračaru pogledajte u snimku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare