STEFAN U PRATNJI ADVOKATA STIGAO U POLICIJU! Karić vešto izbegao novinare, a evo ko je još bio sa NJIM 

Stefan Karić, koji je pre tri dana optužen od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, u pratnji advokata i jedne gospođe se pojavio pred PU Sremska Mitrovica.

Ekipa Kurira našla se na licu mesta, a bivši zadrugar nije bio raspoložen za davanje izjava.

Inače, Nataša Šavija sa teškim telesnim povredama primljena je u KC Vojvodina gde trenutno čeka da bude operisana. Ona je u izjavi za Kurir otkrila da se oseća sve gore.

– Iskreno osećam se sve gore, i fizički i psihički kako vreme prolazi, osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa.. Prvo me je držao bes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti. – rekao je ona i dodala:

– Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potrazila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi – ispričala je Šavija za „Kurir“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare