ZVICEROVOM POLICAJCU BLOKIRALI IMOVINU! Radio za „kavački“ klan, pa mu oduzeli stambeni prostor u Kotoru! 

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) blokiralo je imovinu odbeglog policijskog službenika Ljuba Milovića, proističe iz katastarskih podataka.

Reč je o stambenom prostoru u Kotoru. Rešenjem od 4. aprila određena je privremena mera zabrane raspolaganja pomenutom imovinom.

Milović je crnogorskim službama nedostupan još od jula 2022. godine, kada je Specijalno državno tužilaštvo dalo nalog za njegovo hapšenje, zbog sumnje da je deo „kavačkog“ klana, prenosi portal RTCG.

Podsetimo, Viši sud u Podgorici potvrdio 26. aprila deo optužnice protiv grupe okrivljenog Radoja Zvicera, među čijim članovima je i Milović.

Na teret im se stavljaju krivična dela – stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba službenog položaja, šverc droge, krijumčarenje cigareta. 

Protiv Milovića se vodi se postupak i u Srbiji

Tužilaštvo za organizovani kriminal susedne države podiglo je optužnicu protiv devetočlane grupe, među kojima su pripadnici MUP-a i BIA, kojoj se na teret stavlja krijumčarenje velike količine kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije. 

Optužnicom, koja još nije pravosnažna, kao vođa grupe tereti se upravo crnogorski policajac Ljubo Milović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare