NOVČANI HOROSKOP ZA MAJ: Ovi znaci su pred velikim izazovom 

Mesečni horoskop za maj 2023. godine donosi lepe vesti za većinu znakova Zodijaka. Saznajte šta očekuje svaki znak horoskopa na polju novca!

Ovan

Tokom celog maja, retrogradni Saturn će ometati vaše planove i otežavati pregovore. U ovom trenutku ne bi trebalo da sklapate poslovne ugovore i potpisujete važne papire. Pravite planove, pravite rasporede, razgovarajte o aktuelnim poslovima sa kolegama, ali ne radite ništa novo. Ovnovi koji se bave intelektualnom delatnošću ne bi trebalo da se u prvim danima maja bave složenim proračunima. Mesec će vas lišiti uobičajene koncentracije i naterati vas da pravite greške. Pustite da zvezde pređu u sazvežđe Lava, pa tek onda poradite na projektima. Mesec će biti bez gubitaka ako sve ispoštujete. 

Bik

Odgovorni i vredni Bikovi će u prvoj dekadi maja konačno dobiti odobrenje nadležnih. Da li ste uspeli da se pokažete na poslu u protekle dve do tri nedelje? Ako je to istina, onda očekujte da dobijete usmenu ili pismenu „zahvalnicu“, kao i dobar bonus. Ako mislite da je vreme da dobijete bolju poziciju, razgovarajte sa šefovima 4. maja. Postoji velika verovatnoća da ćete dobiti unapređenje. Sredinom meseca nemojte da obavljate nikakve transakcije sa državnim novcem. Moguće je da ćete izgubiti ili potrošiti prilično veliku sumu i bićete primorani da nadoknadite gubitak iz sopstvenog budžeta.  Budite posebno oprezni 14. maja.

Blizanci

U prvoj dekadi maja trebalo bi da budete štedljivi. Trošite samo u slučaju nužde, ništa preko. Pre bilo koje investicije, dobro izvagajte prednosti i nedostatke, kako kasnije ne biste „grickali nokte“ čekajući platu. Bolje je da ne pozajmljujete novac, čak ni najbližim ljudima. Nepovoljni aspekti poslednje dekade maja ometaće vas u učenju, ovo posebno važi ako ste uposali neki kurs. Ne bi trebalo da tražite novi posao ovog meseca. Čak i ako pronađete posao iz snova, malo je verovatno da ćete s dobro pokazati na intervjuu. 

Pročitajte još

Rak

Uspeće samo oni Rakovi koji veruju u sebe. Sukob između Saturna i Sunca uticaće da zauzmete pesimističan stav, ako podlegnete ovom uticaju planeta, poslovni život će krenuti po zlu. Međutim, postoji rešenje, spas, a to je da unapred napravite plan delovanja za ceo mesec i čvrsto ga se pridržavate. U prvoj polovini maja nemojte da pozajmljujete novac, te pare više nikada nećete videti. Takođe, nemojte da trošite firmin novac na sopstvenu inicijativu. Greške su moguće a koje ćete vi platiti. Težak mesec, ali ćete izdržati.  

Lav

Imaćete primetan napredak u karijeri, čak i ako ste već na visokom nivou. Polazna tačka vašeg napretka će biti, za divno čudo, sukob, a u čijem epicentru ćete se naći 13. maja. Kontroverzni aspekt planeta će uticati na ovaj sukob sa kolegom. Ne prepuštajte se emocijama, budite realni i sve će proći na najbolji način za vas. Lavovima koji žele da pronađu dodatne izvore prihoda zvezde savetuju da se aktiviraju 5-7. Velika je verovatnoća da ćete u ovom periodu upoznati pouzdanog i velikodušnog poslodavca sa kojim ćete zaključiti dugoročni ugovor. Samo ne pokušavajte da napustite svoj glavni posao, inače ćete izgubiti mnogo finansijski.

Devica

Retrogradni Saturn će u velikoj meri uticati na vas i to negativno. Postaćete manje odgovorni, olenjićete se i biti skloni greškama. Moguće je da ćete poželeti da promenite posao, ali maj nije dobar period za ovakve drastične promene. U drugoj nedelji maja, tačnije 15, možete da usvojite neka nova znanja. Neđete biti u finansijskom problemu, ali samo ako razumno postupate. Suzdržite se od impulsivnih kupovina, uopšteno ovaj mesec donosi nesigurnosti i ne bi trebalo da rizikujete. 

Vaga

Prva dekada maja je odlično vreme da unapredite znanja, oko 8-9. upišite se na neki kurs, značiće vam.  Velika je verovatnoća da bi vam to platiti firma, slobodno pitajte. Povoljan aspekt Meseca i Merkura doprineće da smislite kreativne načine da više zaradite.  Ako ne postanete lenji i ne bavite se beznačajnim pitanjima, onda ćete sigurno smisliti efikasan metod za rešavanje jednog izuzetno teškog zadatka. Krajem meseca ćete osetiti olakšanje u finansijskom smislu. 

Škorpija

Uz malo truda, naći ćete efikasne načine da povećate prihode. Najbolje ideje imaćete 15. maja. Ako vam se nudi mogućnost dodatnog prihoda, pristanite. Posao ćete obaviti bez stresa i za kratko vreme, a za to ćete biti dobro plaćeni. Ne rizikujte s novcem koji posedujete, ne investirajte u ne poznato, kokcate se! Ukoliko imate nove kolege, prihvatite ih najdobronamernije, imaćete koristi od saradnje. Posebno 23. maja je povoljan period za formiranje i učvršćivanje veza koje će vam biti plodonosne. 

Strelac

U prvoj polovini maja trebalo bi da radite po unapred utvrđenom planu. Ako počnete da se „rasplinjavate“, radite 100 stvari odjednom, imaćete gubitke. Raspored je najbolje da napravite 3. i 4. maja. Ovih dana ćete moći da se koncentrišete, uzmete u obzir sve važne detalje predstojećeg posla i formirate tačnu predstavu o tome čemu prvenstveno treba da stremite. Imajte na umu da ćete 7. maja doživeti neki slom. Moguće je da ćete napraviti brojne greške ili se posvađati sa nekim od kolega. Da biste izbegli takve probleme, pokušajte da se psihički ne prenaprežete uoči 6. Mudro baratajte novcem i sve će biti u redu. 

Jarac

Prihodi Jarčeva u maju će se sigurno povećati. Moguće je da će vam isplatiti solidan bonus ili čak odlučiti da povećaju platu za 15-20 odsto. U isto vreme, moguće je i da ćete imati sreće sa igrama na sreću, kao što je loto. Razmislite o ulaganju novca u neko preduzeće, shvatite ozbiljno ponudu koja vam stiže 24. U ovom periodu bolje je prištedite snagu na poslu. U suprotnom, izgubićete snagu, štp će se odraziti na vaš performans, i sve načemu ste radili „pada u vodu“. Ako je moguće, uzmite slobodne dane od 19. do 20. maja.

Vodolija

Ako ste na lierskoj poziciji, pripazite.  Planete obrazuju nepovoljan aspekt 6. maja zbog čega ćete biti nepouzdani, lenji i nedovoljno odgovorni, a svoju nesposobnost prenosite na one koji su ispod vas. Gledano u budućnost, ovo bi moglo da vas stopira da dobijete poziciju koju priželjkujete. 20. maja će vam pažnja biti rasuta, mogući su gubici ako se ne saberete. nemojte da započinjete nove poslove, ulaganje će bit promašaj, Izgubićte novac. Od sredine maja je preokret. Očekuje vas unosni poslovi.

Ribe

Pokušajte da početak maja provedete što mirnije. Dobro se odmorite i sakupite snagu da se borite za svoje mesto firmi. Ako ne možete da uzmete odmor, obavljajte minimum na poslu i ne privlačite pažnju pretpostavljenih. 10. maja pustite da situacija ide svojim tokom. Ne opirite se okolnostima i sve će se odvijati na najbolji način za vas. Druga polovina meseca donosi napredovanje u karijeri, a najveći uspeh vas očekuje  24. maja. Imaćete jake protivnike, ali finnsijska situcija će biti veoma povoljna.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare