ZA TAKVE STVARI MI NIJE POTREBAN MUŠKARAC! Ivana Nikolić na velikim mukama zbog momaka, dobija ponude za brak

Ivana Nikolić otkrila je da joj malo muškaraca prilazi uživo, uglavnom se sve svodi na poruke preko društvenih mreža, gde čak dobija i ponude za brak.

Bivša članica grupe „Harikejn“ Ivana Nikolić (28) važi za jednu od najzgodnijih pevačica na srpskoj estradi, ali nema mnogo udvarača!

Ivana Nikolić

– Malo je muškaraca koji mi prilaze, a još manje onih koji imaju prave džentlmenske manire. Sve se svelo na društvene mreže, pa me tamo najčešće i startuju. Šalju mi mnogo poruka, a najviše se nasmejem kada me pitaju da se udam za njih – iskrena je Ivana.

„Uraganka“ ne traži pomoć od jačeg pola za svaku sitnicu, već se trudi da sve što može uradi sama.

– Nekoliko puta sam zamenila sijalicu u stanu i ekserom izbušila rupu u zidu. Za takve stvari mi nije potreban muškarac, ali je lepo ako imate pored sebe nekog ko može da vam pomogne u tome. Trudim se da budem što samostalnija – kaže pevačica.

Ivana je otkrila da ipak postoje poslovi koji su samo za muškarce. 

Ivana Nikolić

– Ako je reč o teškom fizičkom radu, onda je to definitivno za njih! Sve ostalo je stvar dogovora između žena i muškaraca – izjavila je Ivana. 

Balans

Moj muškarac može da se macka kremama, a zatim da pije pivo dok gleda fudbal

Na pitanje da li bi radije imala dečka koji sate provodi pred ogledalom ili onog koji glasno navija gledajući fudbal odgovara:

Ivana Nikolić

– Moj muškarac može da se macka kremama, kuva, prostire veš, a zatim da pije pivo dok gleda fudbal na televiziji… Eto, nek radi pomalo sve od toga! Balans je najbitniji. Najvažnije je da mi partner prija i da ima osobine kojima se divim – rekla je Ivana. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare