Ovih 5 horoskopskih znakova imaju najveće šanse da se obogate 

Neki horoskopski znaci su predodređeni da budu milioneri, barem ako je suditi po listi na „Forbsovoj listi“ bogatih.

Finansijski stručnjaci analizirali su stotinenajboljih milionera i milijardera sa ove liste, ne bi li otkrili koji horoskopski znak će to najverovatnije postati.

Izdvojili su pet znakova Zodijaka koji imaju najveće šanse da u nekom momentu života plove svojom skupocenom jahtom i uživaju u prestižu, koji su mudro i zasluženo postigli, navodi expres.co.uk.

1. Devica

OOsobe rođene u ovom zemljanom znaku će najverovatnije postati bogate, i to najverovatbije u dobi od 60 godina, što ih čini skoro pet godina mlađima od prosečne starosti svih bogataša sa „Forbsove“ liste.

Device imaju najveće šanse da žive u pravom luksuzu, a njihov osećaj za kontrolu i odgovornost ima veliki uticaj na milionski konto na računu.

2. Ovan

Ovnovi su sjajni lideri koji se ne plaše da traže platu koju zaslužuju. Ali, isto tako, sa svojom potrebom za trenutnim zadovoljstvom, oni su impulsivne trošadžije koje mogu da potroše sve što zarade. Tvrdoglavost im se može isplatiti, ako je pokažu gde treba.

3. Rak

Rakovi vole da imaju prelep dom i odlični su u pravljenju gnezda za svoje porodice, ali njihova potreba za sigurnošću može dovesti do štedljivosti zasnovane na strahu, tako da će im se sekiracije ovako „isplatiti“.

4. Škorpija

Astrolozi objašnjavaju da su Škorpije prirodni kustosi koji se mudro pripremaju za budućnost. Škorpije štede da bi se osećale bezbedno, ali ih manjak poverenja može sprečiti da naprave mudre investicije koje bi pomogle da njihova zarada raste.

5. Ribe

Ribe su veoma „kreativni ekonomisti“ i zbog svoje uslužne prirode često su plaćeni poklonima. Mogu da se bore sa granicama i mogu da propadnu pomažući ljudima koje vole, zato češće moraju da „plivaju u toku suprotnom od njihove reke“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare