„ODMAH MU KRENULA KRV IZ GLAVE“ Ćerka i žena otkrile DETALJE horora u Obrenovcu! Supruga poginulog izustila samo JEDNU REČENICU 

D.M. (46) iz Obrenovca tragično je nastradao juče posle 22.00 sata kada je nakon svađe i tuče sa sinom (17) pao na ivičnjak ispred kapije porodičnog imanja. Nesrećnom čoveku nije bilo spasa, a kako navodi ćerka nastradalog čoveka, sve se odigralo u kratkom vremenskom intervalu.

Nesrećna devojka navodi da je za očevu smrt saznala jutros, a kako joj je rečeno, otac se sapleo o psa.

„Oni su se prvo posvađali u kući, a potom su se potukli. To se ranije nije dešavalo, ne znam oko čega su se toliko posvađali. Onda su izašli ispred, u dvorište, i tamo nastavili obračun. Onda je otac izašao ispred kapije, i kako su meni rekli, sapleo se o psa i pao. Odmah mu je krenula krv iz glave. Lekari ništa nisu mogli da učine“, kroz suze navodi potresena devojka.

U trenuku razgovora sa ožalošćenom ćerkom, kući je došla i žena preminulog Dejana, koja je prema ćerkinim rečima celo jutro bila u Hitnoj pomoćizbog lošeg zdravstvenog stanja.

„Joj, ne znam šta da vam kažem, nisam u stanju da pričam, ovo je strašno“, jedva je, plačnim glasom, izustila žena dok je ulazila u dvorište kuće.

Komšije ove porodice ne kriju zaprepašćenje zbog svega što se sinoć odigralo.

Dejan Milivojević, Mihajlo Milivojević, Obrenovac
foto: Printscreen Facebook

„To je jedna normalna i mirna porodica, ne znam da je ranije bilo problema među njima, nikada se svađa nije čula. Dejan je radio kao varilac u jednoj firmi, bio je dobar čovek, spreman svakome da pomogne“, kaže šokirani komšija.

Prema nezvaničnim informacijama sin i majka su nakon tragedije izjavili da je sve bio nesrećan slučaj.

„Izjavili su da se Dejan M. spotakao o njihovog psa, pao i glavom udario o ivičnjak. Istraga je u toku, nakon čega će se znati više detalja“, navodi izvor.

Telo nesrećnog Dejana M. poslato je na obdukciju, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Nezvanično smo saznali i da je maloletnik, Dejanov sin, odranije poznat policiji po krivičnim delima nasilničko ponašenje i nedozvoljeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare