VIŠE NE KRIJU SVOJU LJUBAV! Bogdan podelio sliku sa Jovanom, misica se topila u njegovom zagrljaju(FOTO)

Da Bogdan i Jovana više ne kriju svoju vezu govori i činjenica da su njih dvoje sinoć sa prijateljima izašli u grad, a Srejović je odmah na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa Ljubisavljevićevom.

Nekadašnja učesnica rijalitija „Zadruga“ i bivša manekenka, Jovana Ljubisavljević nedavno je priznala da je u emotivnoj vezi sa bivšim partnerom Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem. 

Kako je Jovana istakla, njihova ljubav cveta, a novopečeni par koristi svaku priliku da vreme provedu zajedno. Oni su tako sinoć otišli u grad, a Bogdan je na svom Instagram profilu objavio sliku sa misicom i jasno stavio do znanja da svoju romansu više ne kriju. 

Oni su pozirali sa prijateljima, Bogdan je zagrlio Jovanu koja je bila u crnoj haljini pripijenoj uz telo sa dubokim šlicem.

Podsetimo, Jovana je nedavno progovorila o vezi sa Bogdanom.

 Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je, ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas – rekla je Jovana Ljubisavljević tada kroz osmeh.

Jovana je rekla da ne žele da svaki korak svoj javno prezentuju, već samo ono što misle da treba. 

– Rekla sam da se neću oglašvati… Svi očekuju sad šta jedem, gde smo seli, kad smo legli… Ono što odlučimo da podelimo, mi ćemo podeliti. Ja sutra mogu da postanem gospođa Srejović, a mogu i da završim sa njim i da niko ne zna – ispričala je ona za „Republiku“. 

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare