BRENA JE OVOG MOĆNIKA SKRIVALA, SUMNJALO SE DA JOJ JE BIO PRVI DEČKO! Pojavila se fotografija iz mladosti, šok ko je na njoj! (FOTO) 

Lepa Brena je pre braka sa Bobom Živojinovićem povezivana sa mnogim moćnim muškarcima bivše juge, a sada je na jednom Instagram profilu koji objavljuje retke i stare fotografije poznatih, isplivala do sada neviđena fotka.

Najveća zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, već pola veka uveseljava narode Balkana svojim hitovima i koncertima, a na osnovu novih projekata koje najvaljuje, nastavlja u istom ritmu. 

O njenom životu se gotovo sve zna, kako o privatnom tako i poslovnom.

Ona je više od 30 godina u srećnom braku sa bivšim teniserom Slobodanom Živojinovićem, a o njenom ljubavnom životu pre Bobe, nikada se nije mnogo govorilo.

Brenu su osamdesetih spajali sa raznim muškarcima, a sada je na jednom Instagram profilu, koji objavljuje retke i stare fotografije poznatih, isplivala do sada neviđena fotka. 

Ona je usnimljena 1985.godine, a na njoj je Brena u jako prisnom odnosu sa nepoznatim muškarce, dok se u komentarima može pročitati da je izvesni muškarac bio Brenin dečko. 

U jednom komentaru ispod fotografije stoji i detaljno opisana lokacija gde je ona nastala ali i ime muškarca:

– Snimljeno ispred hotela „Belvedere“ u Dubrovniku. Na slici Ratko Knežević i Brena. Gospodin Knežević danas živi u Zagrebu i delom u Londonu. Poznati je bankarski stručnjak.

Da je Brena zaista bila u ljubavi sa Ratkom, govorilo se i nedavno u našim medijima, a ona o tome nikada javno nije pričala. On je tada prezentovan kao prvi dečko Balkanske dive!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare