VOJAŽ PEVAO SA ETIKETOM NA FARMERKAMA OD 500 €! Mihajlo postao zaboravan, pa ga publika zbog ovog kiksa ISMEJALA: HIT PAPARACO

Mihajlo Veruović Vojaž očigledno ima toliko obaveza da je postao skroz zaboravan. Treper je tako na jednom od svojih brojnih nastupa u dijaspori zaboravio da skine etiketu s novih farmerki.

Iako je u pitanju džins poznatog brenda „off white“, čija je cena oko 500 evra, njegov potez je iznenadio sve koji su se te večeri našli u klubu, pa su mu se mnogi smejali neobičnom potezu ovog muzičara.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printscreen/Tik Tok

Iako je nejasno da li je to uradio namerno, pošto je poznato da voli da prati modne trendove, ili je jednostavno zaboravio da iseče etiketu sa ovog komada garderobe, jedno je sigurno: te večeri se u diskoteci više pričalo i komentarisalo o tome, nego o pesmama kojima je zabavljao publiku koja prati njegov rad.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printscreen/Tik Tok

Podsetimo, Vojažu se na nastupima često događaju čudne situacije, pa je tako nedavno prekinuo nastup kada je jedna od devojaka pala u nesvest. On je tada svoje fanove zamolio da se paze i da pripaze na sebe, pogotovo kad se nalaze u velikom gužvama.

Mihajlo Veruović Vojaž

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare