ZBOG MILENE JE VARAO ŽENU!? Ćeranićeva i on nikada nisu priznali svoju vezu, a evo zbog čega ju je ostavio!

Pevačica Milena Ćeranić i košarkaš Vladimir Dašić, navodno su bili u vezi koju su krili zato što je on u tom trenutku bio oženjen.

Milena Ćeranić iza sebe ima burne ljubavne veze, ali još uvek nije pronašla svoju srodnu dušu. Na početku karijere započela je vezu sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, sa kojim je učestvovala u jednom rijaliti programu, a zatim je sreću potražila, kako su mediji brujali, pored crnogorskog košarkaša Vladimira Dašića. Pevačica i njen bivši dečko, iako nikada nisu zvanično potvrdili da su zajedno, dugo su punili novinske stupce.

Milena Ćeranić, pevačica

Razlog za veliku zainteresovanost medija njihovom romansom jeste činjenica da je bivši dečko Milene Ćeranić navodno u trenutku kada su stupili u vezu bio oženjen, a kako je prenosio Kurir, Vladimir je trudnu suprugu varao sa pevačicom.

Milena Ćeranić i Vladimir Dašić

Milena i Vladimir su navodno započeli vezu sredinom 2011. na Zlatiboru, gde je on bio na pripremama sa reprezentacijom. Njihov turbulentan odnos trajao je, s prekidima, nekoliko godina. Milena je sve vreme demantovala da ima bilo šta sa oženjenim košarkašem, ali su ih paparaci uhvatili nekoliko puta zajedno. Tako su nastale i fotografije kada je Dašić napuštao zgradu u kojoj Ćeranićka stanuje u Beogradu, nakon što je noć proveo kod nje.

Nakon nepodnošljivih svađa i ljubomornih scena, ali i pokušaja da spasu odnos, do definitivnog raskida između njih dvoje došlo je 2018. godine, kada je Vladimir odlučio da ipak ostane u braku sa svojom suprugom. Posle toga o Ćeranićki se malo pisalo u medijima. Navodno je bila slomljena zbog prekida odnosa sa crnogorskim sportistom, pa je izbegavala javno pojavljivanje.

Bivši dečko Milene Ćeranić nije preterano često tema u medijima u poslednje vreme, te se tako veoma malo o njemu zna, a ono što je poznato jeste da se bivši reprezentativac i svojevremeno jedan od najperspektivnijih igrača Evrope još uvek aktivno bavi košarkom, igra za KK Danilovgrad i jako mu dobro ide, a ako je suditi po fotografijama na „Instagramu“, on i dalje izgleda odlično.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare