Užas u selu kod Prokuplja: Sina našli mrtvog, majka ležala pored njega 

Telo Zorana P. (53) pronađeno je u u krevetu njegovoj kući u prokupačkom selu Gornja Stražava, a pored i njegova majka Vera P. koja je bila bez svesti!

Kako smo saznali telo nesrećnog čoveka i njegove majke pronašle su komšije, jer je njegova žena Jasmina S. (47), koja je takođe bila sa njima u kući psihički bolesnik.

– Zoranovo telo nađeno je na krevetu, a pored njega njegova majka koja je bila bez svesti. Majka preminulog Zorana odmah je prevezena u prokupačku bolnicu, gde je u toku dijagnostika njenog stanja – priča za Informer komšinica preminulog Zorana koja je slučaj prijavila policiji.

Kako je objasnila u  kući pored njih dvoje, bila je i Zoranova supruga Jasmina S.  koja i nije bila svesna da joj je suprug preminuo.

Zoran je, kako pričaju komšije, dosta koristio alkohol i pio antidepresive. Veruje se da je reč o prirodnoj smrti. Njegovoj majci je najverovatnije pozlilo tog dana kada ih je komšinica pronašla.

– Videla sam Jasminu i pitala šta joj radi suprug. Rekla je da je u krevetu i da se ne pomera. Ušla sam, jer mi je bilo sumnjivo i primetila sam da je hladan i da ne daje znake života. Tada sam pozvala hitnu – kaže prva komšinica ove porodice.

Ona dodaje da su živeli u katastrofalnim uslovima, a da je Zoran često maltretirao Jasminu, čak joj zabranjivao da spava u kući, već u trošnoj štali kraj oronule porodične kuće.

– Jasmina i Zoran imaju troje dece, koja su u hraniteljskoj porodici, a njihovo materijalno stanje je izuzetno loše. Žive od minimalca koji Zoran prima, kao i od socijalne pomoći – objašnjava komšinica.

Komšije su nakon što se čulo za tragediju došli da pomognu Jasmini, a zdravstveno stanje njegove majke Vere, trenutno ne znaju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare