KRVNA OSVETA NIJE ZAVRŠENA?! Aca Bulić progovorio o kriminalu i neprijateljima svog oca, zbog Ane može da prođe kroz pakao 

Aca Bulić rešen je da po svaku cenu bude uz Anu Ćurčić koja u Zadruzi ratuje sa Zvezdanom Slavnićem. Osim što se javno oglašava, on je uspo da Ani u Zadrugu pošalje i poruku i time joj stavi do znanja da ima njegovu podršku.

– Aca dugo živi povučeno, bitna su mu deca. Ali kada je video šta se dešava sa Anom, morao je da reaguje. Verujte, njemu je sada glava u torbi jer postoji krvna sveta koja nije završena i time je ponovo otvorena Pandorina kutija. Ti se stišalo i više niko to ne pominje, mešutim, đavo nikada ne spava. Brinem da je Aci život ugrožen zbog Ane – rekao je izvor za Svet, a Aca je to i potvrdio.

-Moj otac je bio specifičan, nije puni pričao. Dešavalo se da me pokupi iz škole i odvede u Beč. Obilazili smo kazina, išli smo u čuvenu diskoteku „Lepa Brena“. Dešavalo se da ne jedem po tri dana jer sam čekao oca koji se kockao… Sva ta dešavanja uz kocku bila su na ivici incidenata, uvek je bilo napeto. Ogromne pare, ko će koga prevariti, nasamariti…. Velika lova je bila u igri, pogotovo kada je Jusa počeo da radi poslove u fudbalu, koje sam ja preuzeo. Kao klinac moram sam da promenim tri škole, a u trećoj nisam smeo da kažem ko mi je otac. Uvek me je neko čekao ispred, pa sam ubrzo počeo da tenira jer mi je bilo jasno da moram da se branim. Uporedo sam učio, vio sam odličan đak, a ulica me nije ostavljala na miru – objasnio je on.

Aca Bulić
foto: Printscreen

Na konstataciju da je njegov otac imao posla i sa Crnogorcima, te da postoji opasnost od krvne osvete rekao je:

– Kada je moj otac ubijen, skupilo se mnogo opasnih ljudi, nije bilo naivno. Kriminal nije dobar put zbog dece i bližnjih sam pristao da svima objasnim šta je ulica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare