Besraman potez lopova: Pratio baku i oslovio je imenom, zamajao nežnom pričom, pa joj ščepao penziju iz torbe 

Jedan lopov gnusnom prevarom uspeo je da opljačka stariju Beograđanku, koja je tek podigla penziju. Celokupan iznos oteo je iz njene torbe, ali tek pošto je besramno razgovarao s njom i tako ju je zamajao.

Džeparoši, prevaranti i lopovi su svuda oko nas, ali retko kada će vam prići sa ovako uverljivom pričom. Baku je, inače, oslovio imenom!

Volela bih da ljudi posavetuju svoje mame, tate, bake i deke da budu pažljivi kada podižu penziju i kada se iz pošte vraćaju kući.

Moju baku je dečko pratio iz pošte gde je čuo kako se zove, zatim bio sa njom u tramvaju (ona ništa nije primetila) i na kraju sišao kada i ona.

Tada joj se obratio, oslovio imenom, rekao da je poznavao njenog muža i zamolio da zapiše njegov broj telefona kako bi mogli da ostanu u kontaktu (jer je, navodno, jako voleo dedu).

Kada je ona otvorila tašnu da uzme telefon, gurnuo je ruku u njenu torbu, dohvatio novac koji je podigla u pošti i pobegao“, napisala je komentar jedna Beograđanka, a objavila ga je IG stranica Moj Beograd.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare