NAJVEĆA GREŠKA MAFIJE JE ŠTO ME NIJE UBILA: Abazović o optubama bivšeg GST

PREDSEDNIK Vlade Dritan Abazović osvrnuo se na optužbe bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića za veze sa škaljarskim kriminalnim klanom. Abazović je rekao da je Katniću najveća greška što ga nije uhapsio, a najveća greška mafije što ga nije ubila.

Katnić je nedavno optužio Abazovića za veze sa organizovanim kriminalom, tvrdeći da je trebalo da ga uhapsi ali da to nije učinio zbog ozbiljne opstrukcije Abazovićevih kadrova u MUP-u koji su ga obaveštavali o svim dokazima koji su postojali protiv njega o vezama sa kriminalnom grupom.

– Režim koji je podržavao Katnića i činjenica da je dugo mogao da bude GST mu je omogućavala svakoga da uhapsi, a ovima „kavčanima“ i „škaljarcima“ svakoga da ubiju. Tvrdim da su im to bile namere. Ne plašim se ničega i svestan sam odgovornosti kad nešto izjavim javno. Rekao sam im na sednici Vlade – ako ne stignete do mene pre, žao mi je. Kako je radio Katnić, najbolje svedoči da mu je desna ruka Saša Čađenović u zatvoru. Po mom političkom stavu, on je njega gurnuo da potpisuje stvari u njegovo ime – rekao je Abazović u Vili „Gorica“. – I za Katnića i za njegovog kuma Zorana Lazovića i za Radoja Zvicera, ja sam ovde. I kad budem u opoziciji i kad ne budem u politici – ja ih čekam.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare