OVAJ PEVAČ JE SPECIJALNI GOST NA PUNOLETSTVU CECINE SESTRIČINE! Vesela tetka zanjihala kukovima uz njegov čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja

Svetlana Ceca Ražnatović priredila je iznenađenje svojoj sestričini te je na njeno punoletstvo dovela specijalnog gosta, Vojaža, koji je svojim hitovima doveo atmosferu do usijanja, a tetka je sve vreme igrala i lomila kukovima.

Sestričina poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović i ćerka Lidije Ocokoljić, Helena Ocokoljić večeras u jednom prestoničkom restoranu proslavlja svoj 18. rođendan.

Ceca je na samom startu, za pripadnike sedme sile istakla da njena sestričina Helena nije imala posebne želje da ovaj dan, jer je ona, kako kaže pevačica, skromna devojka. 

– Helena nije imala nikakvu posebnu želju za svoje punoletstvo, ona je jako skromna devojka i kada god sam je pitala je l ima neku želju, ona je rekla da ja odlučim i izaberem. Nije imala nikakvih posebnih želja – rekla je Ceca. 

Ceca Ražnatović

Međutim, ponosna tetka je odlučila da iznenadi Helenu, te je dovela specijalno gosta na njen rođendan, a u pitanju je mladi reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž. 

Ceca je zajedno sa omladinom uživala uz taktove njegove popularne pesme „La, la, la“, pa je lomila kukovima kao nikad do sad.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u videu ispod.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare