STRUČNI ŽIRI BOJKOTOVAO ODLUKU SAŠE POPOVIĆA! Nove nesuglasice u Zvezdama Granda stvorile NEMIRE na ivici skandala! 

Čast da otvore četvrti krug imali su Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović koji su se vredno spremali i na samom početku oduševili žiri.

Mustafa, koji brani boje tima Đorđa Davida, predstavio se pesmama „Napiši jednu ljubavnu“ i „Pusti ritam“, dok je Milijev kandidat, Danijel, odabrao numere „Otvaram ti dušu“ i „Rekla mi je rekla“, a oba kadnidata osvojila su maksimalan broj glasova.

Saša Popović otkrio je kako se u prethodnom krugu lomio da li da pusti Mustafu ili Dušana Vukadinovića i kako nije pogrešio što je odabrao baš njega jer je ovog puta zablistao na sceni u punom sjaju, kada je odlučio da oba kandidata idu direktno dalje i dao reč Mariji.

– Dobri ste kandidati, vredni prolaska u sledeći krug, ali ako Mustafa bude ovako pevao drugu pesmu, bez života i falš u sledećem krugu moj glas nemaš. Kandidat broj dva, super si bio, sve na mestu,a li ja ću da poludim od tebe i prenatrpanih interpretacija, samo to ispravi – rekla je Šerifovićeva.

Bosanac je kratko istakao da su oboje dobri bili, a zatim u svom maniru Mustafi zamerio da je recitovao, dok je Danijela savetovao da se drži Adila.


Viki je takođe imala lepe reči za kandidate za koje je rekla da može da im nađe grepke, ali da ne želi jer se vidi napredak, što je potvrdila i Đurišićka.


Bilo je grešaka, međutim neke stvari od od ove emsije ne smeju više da se dešavaju. Mustafa bilo je falša, ali si mnogo bolji od prošlog kruga, Danijele dobar si pevač ali ima tu da se poprave te sitnice – složila se Snežana.

Pre nego što je dao reč Ani Bekuti, Saša je zatražio da se isključe tasteri žiriju.

Mustafa malo je bilo nesklada, ali ipak sam osetila emociju kojom si pevao, a Danijele dikcija je i dalje tvoj najveći problem – zaključila je Bekuta.

Đorđe David složio se sa komentarima žirija, dok je Mili rekao kako svakom pevaču može da se nađe greška i da su bili dobri.

Saša Popović dao je znak za glasanje, kada je ceo žiri odlučio da bojkotuje njegovu odluku i ne glasa, a iako je pokušao da ih nagovori da kažu kome daju prednost oni su i dalje odbijali i složili se da će mu odluku saopštiti na pauzi.

Ovakve stvari se ne dešavaju često iako su nesuglasice normalna pojava u svakoj emisiji, publika je strepela da ne dođe do skandala.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare