OGLAS BEOGRAĐANINA ZBOG KOG SE SRBIJA KRSTI Čovek izdaje stan u kojem su Jala i Buba radili OVO, kirija 1.100€, a ima i ovaj uslov

Na društvenoj mreži Facebook pojavio se oglas koji je šokirao i zasmejao Beograđane. Naime, jedan stanodavac tvrdi da se u njegovom stanu snimao spot Jale Brata i Bube Korelija za pesmu „Karantin“, a ovaj prostor izdaje za „tričavih“ 1.100 evra mesečno, a za budućeg klijenta ima specifičan zahtev.

– Izdajem stan u kojem su Jala i Buba snimili spot. Ako ne cenite umetnost, suzdržite se od komentarisanja, hvala unapred – započinje ovaj stanodavac.

Buba Koreli, Jala Brat
FOTO: PRINTSCREEN

– Kod Vukovog spomenika izdajem lepo opremljen stan iznad Paliluske pijace, u kojem su muzičari Jala i Buba snimili spot za pesmu „Karantin“. Stan ima izuzetnu sentimentalnu vrednost. U svaki detalj je uloženo jako puno truda i rezultat je neponovljiv. Cena stana je 1.100 evra mesečno, Infostan iznosi oko 90 evra, a obavezan je depozit u iznosu od 1.600 evra. 54 metara kvadratnih. Zakupac mora potpisati ugovor za održavanje stana u originalnom stanju i rasporedu, kao u spotu za pesmu „Karantin“.

Podsetimo, reperima Bubi Koreliju i Jali bratu doživotno je zabranjen ulazak u našu zemlju nakon što je na njihovom nastupu u Nišu član obezbeđenja koji je inače blizak reperima bacio sa bine dečka u publiku. On ga je potom i fizički napao, te je ovaj potez razbesneo mnoge, zbog čega je potpisana peticija da više ne nastupaju kod nas, što sada i jeste slučaj, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare