DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL: Ovnove očekuju lepi momenti, Ribama je jako potrebna ljubav

OVAN

Jutarnje sate ćete verovatno prekunjati i biće vam teško da ustanete iz kreveta. No, drugi deo dana je vrlo dobar, donosi vam dobro raspoloženje i podsticajne i lepe momente. Ukoliko imate simpatiju, danas ćete prema njoj biti vrlo aktivni.

BIK

Vi ste rešili da se više posvetite sebi. Da radite ono što vam odgovara i što vam prija. Da možda odradite neki kozmetički tretman u svojoj režiji. U svakom slučaju – da više uživate. Odlično, i red je bio da malo sebe stavite na prvo mesto.

BLIZANCI

Iako ćete misliti da će ovaj dan biti jedan od onih statičnih, teških, koji se vuku do u beskonačnost, ispašće da će se sredinom dana ovde situacija promeniti – možete dobiti neočekivani poziv koji će vas obradovati i zbog kojeg ćete živnuti.

RAK

Dobro raspoloženje i mnogo kontakata sa prijateljima očekuje vas u prvom delu dana. Ostatak ove nedelje iskoristite da se pripremite za novu radnu sedmicu i odradite neke obaveze koje imate po kući. Sa partnerom ćete imati korektan odnos.

LAV

Nešto ćete mi se razraditi od ranih jutarnjih časova, puni ste pozitivne energije i elana. Širićete dobro raspoloženje oko sebe i oni u vašoj blizini će uživati. Ostatak dana posvetite članovima svoje porodice i uživajte u njihovom okruženju.

DEVICA

Prvi deo dana ćete pokloniti porodici, uživaćete okruženi članovima domaćinstva i provesti neke lepe zajedničke momente. Ostatak ove nedelje obavezno iskoristite za svoje opuštanje, za druženje, za kontakte sa prijateljima, ili za voljenu osobu.


VAGA

Prvi deo dana ćete verovatno iskoristiti da se dobro odmorite, da natenane popijete kaficu….pa da krenete da pravite planove za dalje. Ostatak dana donosi mnogo lepih kontakata, verovatno sa prijateljima ili sa osobom koja vam je simpatična.

ŠKORPIJA

Verovatno ćete biti pospaniji nego inače, teško ustati i trebaće vam dobrih par sati da se razbudite I da budete u svom “fazonu”. Ostatak ove nedelje ćete iskoristiti da radite ono što vi volite i u čemu uživate – najverovatnije u kontaktu sa prijateljima.

STRELAC

Ako ste mislili da ćete tokom ove nedelje moći da se odmorite i opustite, grdno ste se prešli. Oni koji vas vole neće vam dati mira – moraćete da se aktivirate, ali je sigurno da ćete u svemu uživati. Ne bunite se mnogo, ovo je super za vas!

JARAC

Iako ste možda za ovaj dan imali velike planove, verovatno je da će gro njih pasti u vodu. Ili nećete moći da ostvarite sa prijateljima ono što ste želeli, ili ćete vi pak svoju pažnju morati da usmerite na neke bitnije stvari. Provedite deo dana sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Vi biste želeli da današnji dan provedete u nekim svojim prioritetima, da ostvarite planove koje želite. No, čini mi se da to baš I neće ići u skladu sa vašim željama – moraćete da se prilagodite željama drugih i da igrate onako kako oni sviraju…..

RIBE

Toliko naglašena potreba za ljubavlju, a tolika stegnutnost i sputanost u ovom segmentu….verovatno ćete ustati i neće vam biti dobro. Ništa se ne odvija onako kako vi želite. No, na svu sreću – popraviće vam neki ljudi raspoloženje sredinom dana…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare